Coeliakie Recepten en producten Tussendoortjes en desserts

Parfait met chocolade

oktober 11, 2017

Dit is tegenwoordig mijn lekkerste toetje ever. Room, slagroom… chocolade…. heaven.

Benodigdheden

  • 250 gram Mascarpone
  • 500 gram Slagroom
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 1 grote reep pure chocolade
  • Doosje frambozen
  • 1 citroen
  • basilicum

Werkwijze

  1. Doe de slagroom en de suiker in een kom en mix het totdat het als opgeklopte slagroom voelt (tip! keukenmachine)
  2. Doe de mascarpone in een aparte bak en zorg dat het wat zachter is
  3. Voeg de mascarpone toe aan de slagroommix en mix nog 4 minuten
  4. Doe de parfait in een groot glas
  5. Voeg de chocolade toe
  6. Doe er nog wat parfait bij
  7. Voeg de frambozen toe
  8. Top de parfait met de schil van de citroen en een stukje basilicum
Schermafbeelding 2017-09-23 om 18.27.30
Schermafbeelding 2017-09-23 om 18.27.15

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

You Might Also Like

Close