Coeliakie Ontbijt Tussendoortjes en desserts

Apple crumble breakfast

november 10, 2017

Vaak kies ik in de winter voor iets andere ontbijtjes, zeker als ik er de tijd voor heb.

Vandaag deel ik met jullie een van mijn lievelingsontbijtjes op dit moment. Het mooie er aan is dat het niet alleen fungeert als een ontbijtje, maar ook als snack. Heerlijk en gezond, beter kan niet toch?

Benodigdheden

  • 1 appel (Pink lady is my favourite)
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • half handje rozijnen
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 100 gram amandelmeel
  • 1 grote lepel kwark (ik gebruikte de high protein variant van Alpro)

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Snijd de appel in stukjes
  3. Smelt de kokosolie
  4. Voeg de kokosolie, kaneel en agavesiroop bij elkaar en mix het
  5. Voeg de amandelmeel toe
  6. Doe eerst de appel en de rozijntjes in je mini bakvorm, voeg later de mix toe
  7. Doe hem op 180 graden circa 15 minuten de oven in
  8. Laat afkoelen, top met wat appel en rozijntje en de kwark
IMG_3478
IMG_3464

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close