Dit was oprecht een probeersel van mij, maar wát is hij lekker geworden. Mijn panna cotta variant.

Benodigdheden

  • 500 gram verse slagroom
  • 3 gelatine blaadjes
  • 1 pak bevroren frambozen
  • 150 gram suiker
  • 1 druppel vanillextract (Dr. Oetker!)
  • Klein handje mueslibrokken
  • Verse munt

Werkwijze

  1. Doe de slagroom, vanille en 100 gram suiker in een steelpan en laat het 15 minuten zachtjes koken
  2. Ondertussen kan je de gelatineblaadjes in koud water leggen, zoals op de werkwijze staat
  3. Als deze er 5 minuten inliggen, mag je ze uit laten lekken en toevoegen aan de substantie
  4. Roer goed door zodat de gelatine helemaal oplost
  5. Doe de substantie in mooie glazen, bekers, whatever you like
  6. Zet het voor ten minste 4 uur in de koelkast
  7. De panna cotta is nu ‘hard’
  8. Zet een steelpan op met bevroren frambozen en de overige 50 gram suiker
  9. Roer goed door, maar laat wat stukken zitten
  10. Doe bovenop de panna cotta de muesliebrokken en daar bovenop de frambozencoulis
  11. Top met een blaadje munt

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close