De welbekende kersenkwarktaart, maar dan met speculaasjes. Perfect zo aan het eind van het jaar, toch?

Benodigdheden

Werkwijze

  1. Laat in een kom met koud water de gelatine ca. 5 minuten weken
  2. Verkruimel de speculaasjes en doe in een kom
  3. Smelt de boter en mix dit met de speculaaskruimels en het water
  4. Vet de springvorm licht in en verdeel het kruimelmengsel over de bodem en druk goed aan.
  5. Roer in een kom de kwark en het suiker goed door elkaar. Klop in een andere kom slagroom stijf met een goede lepel suiker en schep luchtig door het kwarkmengsel
  6. Doe hierbij de gelatine
  7. Verdeel het kwarkmengsel over de kruimelbodem in de springvorm en strijk de bovenkant glad
  8. Laat de kwarktaart in koelkast in ca. 3 uur opstijven.
  9. Top met het fruit naar keuze, ik koos voor de heerlijke monchoukersen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close