Glutenvrije stroopwafel gecombineerd met mijn voorliefde voor chocolade…

Met 3 ingrediënten iets heul lekkers maken is toch key? Deze keer iets wat wat minder gezond is!

Benodigdheden

  • 1 zakje glutenvrije stroopwafels (circa 10)
  • 100 gram monchou
  • 1 theelepel kaneel
  • Witte chocolade met gepofte rijst, glutenvrij (Albert Heijn)

Werkwijze

  1. Zorg voor dat de monchou op kamertemperatuur is
  2. Mix de eerste drie ingrediënten totdat het een soort deeg is
  3. Rol er balletjes van in je handpalmen
  4. Zet in de koelkast om te harden
  5. Smelt de chocolade au bain marie
  6. Rol de balletjes door de chocolade
  7. Leg voor minimaal 2 uur in de koelkast

Benieuwd naar mijn andere – favoriete – tussendoortjes? Klik HIER.

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close