Wat een knapperd hè, zo’n gepocheerd ei. Ik heb mijzelf jaaaaren afgevraagd hoe het moest, nu heb ik hier het heerlijke antwoord.

Benodigdheden

  • 1 kommetje
  • Wat folie
  • 1 ei
  • 100 gram gerookte zalm
  • 1 glutenvrij broodje (ik gebruikte die van Schär)
  • Basilicum
  • Peper/zout

Werkwijze

  1. Leg de folie over het kommetje, maar zorg dat de folie er iets ‘invalt’
  2. Breek het ei open in het kommetje
  3. Knoop het zakje dicht
  4. Laat water koken en leg hier het zakje in
  5. Kook voor 4 minuten
  6. Beleg ondertussen je boterham met de zalm en wat peper en zout
  7. Top met het eitje en de basilicum

Ik heb meer smikkelwaar met ei gemaakt!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

1 Comment

  1. Pingback: Homemade quacamole - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close