Ik weet dat kwark gezond is, maar ik heb er simpelweg niet altijd even veel zin in.

Waarom? Door de structuur. Het glijdt zo je keel in en soms heb je gewoon zin om ergens op te kauwen. Althans ik dan. Daarom vond ik het belangrijk om eens een luchtige cake te maken met kwark en veel overige eiwitjes.

Benodigdheden

  • 3 eiwitten
  • Whey isolate van personal proteinΒ 
  • 1 shot
  • Topping
  • Magere kwark 100 gram
  • 100 gram amandelmeel
  • 100 gram havermout
  • 100 gram bevoren frambozen

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden
  2. Mix de havermout en de amandelmeel
  3. Mix de eiwitten, whey isolate en de magere kwark
  4. Doe dit bij de meelmix in
  5. Voeg de shot naar keuze bij (ik koos voor banaan uiteraard)
  6. Doe er wat bevroren fruit in (ik koos voor frambozen)
  7. Draai het goed door elkaar met een lepel

8. Doe hem 15 minuten in de oven

9. Decoreer met banaan

Dit is een gesponsord artikel, ik geef echter wel altijd mijn objectieve en persoonlijke mening.

S M A K E L I J K!

love Annemiek

Write A Comment

Close