Samen met heel wat andere bloggers heb ik deze maand een heerlijk lenterecept voor jullie klaarstaan.

Wat nou echt mijn lievelingsrecept is voor de lente? Ik heb geen flauw idee. Ik weet dat ik in de winter vaak wat ‘zwaarder’ en in de zomer veelal aan de salades. Dit is toch wat lekkerder als het erg warm is. Om dan een combi te vinden? Heb ik gedaan. Het werd ene pizza met lente ingrediënten.

Benodigdheden

  • 1 bodem van Schar
  • 100 gram groene asperges
  • 1 potje groene pesto
  • 1 klein potje tomatenpurree
  • 100 gram serranoham
  • 6 groene olijven
  • 2 takjes peterselie

Werkwijze

  1. Bak de bodem van Schar aan beide kanten even af in de oven,  zo wordt hij lekker knapperig
  2. Haal de bodem uit de oven en besmeer hem met de tomatenpuree en groene pesto
  3. Doe hier overheen de asperges en de helft van de ham
  4. Doe de pizza 15 minuten in de oven
  5. Haal er uit en voeg de overige ham en peterselie toe

Uiteraard heb ik nog wat andere gerechten voor jullie op mijn blog staan die perfect passen in mijn pizza plaatje. Zie hier een overzicht:

Pizza met tonijn
Pizza met salami

Ben jij benieuwd naar de creaties van de overige bloggers van #wijbloggenglutenvrij? Hieronder kan je de linkjes naar de verschillende pagina’s vinden:

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close