Onlangs maakte ik met het bladerdeeg van Consenza heerlijke appelflappen. Dit heeft absoluut naar meer gesmaakt, dus ging ik eens brainstormen. Deze keer de flapjes met banaan en chocoalde!

Benodigdheden

  • 2 eigelen
  • 3 x bladerdeeg
  • 1,5e banaan
  • Chocoladesaus naar keuze (ik gebruikte die van Hero Tova)

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden
  2. Leg het bladerdeeg uit de vriezer en laat het gebruiksklaar worden
  3. Verbreed het bladerdeeg iets zodat je meer speling hebt (glutenvrije = klein)
  4. Snijd de banaan door de helft en halveer hem
  5. Leg de banaan in het midden van het bladerdeeg
  6. Doe er chocoladesaus overheen, zoveel als je wil
  7. Maak hem dicht en bestrijk met het eigeel
  8. Doe dit bij het aantal dat je hebt gemaakt
  9. Zet het voor 10 minuten in de oven

Ik heb meer heerlijke flapjes gemaakt!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close