Ijs in de zomer, ik praat er zo vaak over. Deze keer homemade glutenvrije ijsjes, beter kan het niet worden toch? Zeker niet als eindeloos kunt variëren..

Benodigdheden

  • Bakje om ijsjes te maken (ik kocht hem bij de Flying Tiger)
  • Vanille kwark
  • Glutenvrije koekjes (Schar!)
  • Fruit naar keuze (ik koos blauwe bessen en frambozen)
  • Een klein beetje ranja (ik koos voor ranja zonder suiker)
  • Water

Werkwijze

  1. Snijd het fruit in kleine stukjes
  2. Vul twee ijsvormpjes met het fruit, de ranja en het water
  3. Verkruimel de koekjes
  4. Vul de overige vormpjes met de kwark en de koekjes
  5. Zet het geheel voor minstens 2 uur in de vriezer

Ik heb meer ijs gemaakt en een overzicht gemaakt met glutenvrij ijs!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close