Ossenhaas, biefstuk en/of een hamburgertje is iets wat er wat mij betreft altijd wel in kan.

Ik hoef echt niet iedere dag vlees te hebben, maar zoiets als dit kan ik echt geen nee tegen zeggen. Mijn vriend vindt het ook zo’n beetje goud waard, dus dikke win-win situatie hier!

Benodigdheden

  • Ossenhaas of biefstuk
  • Olijfolie (bak)
  • Olijfolie (extra vergine)
  • Peper en zout
  • Parmezaanse kaas
  • Brood
  • Rucola
  • Zeezoutboter

Werkwijze

  1. Bak de ossenhaas zoals op de verpakking, ik houd van rose
  2. Maak je bord op met rucola, olijfolie, peper, zout en parmezaanse kaas
  3. Bak je boterhammen af, rooster ze of stop ze in de magnetron (it’s your choice)
  4. Snijd de biefstuk in stukjes

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close