Normaal roept mijn vriend altijd als ik vraag waar hij zin in heeft: ‘maakt mij niet uit’.. zoals eigenlijk elke man. Deze keer had hij zin in geitenkaas en spaghetti, aan mij de taak hier iets lekkers van te maken en dat is gelukt!

BENODIGDHEDEN

  • Glutenvrije spaghetti (deze keer had ik die van de AH)
  • 1 pakje geitenkaas met honing
  • 3 stronkjes lenteui
  • 1 zak spinazie
  • Zout en knoflookpeper
  • Olijfolie

WERKWIJZE

  1. Kook de spaghetti op voorgeschreven wijze (voeg altijd wat olie en zout toe)
  2. Snijd de lenteui in kleine ringen
  3. Doe dit in een pan samen met de spinazie
  4. Laat dit op zacht vuur staan en roer vaak goed door
  5. Voeg de knoflookpeper naar smaak toe (ik gebruik veul)
  6. Voeg de spaghetti toe aan de spinazie en lenteui
  7. Roer goed door
  8. Doe de spaghetti op een bord en voeg dan pas de geitenkaas toe
  9. Serveer met de laatste stukjes rauwe lenteui

IK HEB MEER Spaghetti recepten GEMAAKT DIE JIJ VAST EN ZEKER WEL LEKKER VINDT!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close