Een vriendin van mij ging mij laatst adviseren over leuke, nieuwe recept-ideetjes. We kwamen uit op de chocolade met karamel. Hierbij de glutenvrije chocolade/fudge cake!

BENODIGDHEDEN

  • 120 gram witte rijstmeel
  • 4 eieren
  • 1 tl vanille extract
  • 60 gram zachte boter
  • 2 el cacao
  • 50 gram suiker naar keuze
  • 1 zak Lonka fudge

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe het meel en de eiren in een grote mixer
  3. Voeg de boter en het suiker toe
  4. Mix op een lage stand
  5. Voeg tot slot de cacao toe
  6. Snijd de fudge blokjes in stukken, laat er circa 9 over
  7. Mix de cacao en stukjes fudge nog even mee
  8. Doe het geheel in een bakblik en zet het voor 3 kwartier in de oven
  9. Top met de overige fudge stukjes

IK MAAKTE NOG WAT Meer lekkere cakes:

HEB JIJ NOG LEUKE IDEEËN VOOR cake? LET ME KNOW!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

1 Comment

  1. Pingback: Glutenvrije kokoscake met chocolade mokkabonen - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close