Afgelopen donderdag was het nationale chocoladedag. Mooie dag, mooie feestdag alleen.. is het voor mij iedere dag wel chocoladedag. Hihi. Hierbij een heerlijke chocoladecakje, glutenvrij uiteraard.

BENODIGDHEDEN

  • 2 tl glutenvrije bloem (ik gebruikte die van Schar)
  • 2 eieren
  • 2 eidooiers
  • 4 el suiker
  • 120 gram boter
  • 115 gram pure chocolade (ik koos voor c’ote dor

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 230 graden
  2. Vet de vormpjes waarin je het cakeje maakt in met de boter
  3. Bestrooi het bakje met bloem
  4. Verwarm de chocolade au bain marie
  5. Klop de eieren, eidooiers en de suiker
  6. Giet de chocolade langzaam bij het mengsel
  7. Voeg ook het laatste beetje bloem toe
  8. Zet de bakjes voor 20 minuten in de oven
  9. Laat afkoelen en haal het uit de bakjes

IK HEB MEER cakereceptjes DIE JIJ VAST EN ZEKER WEL LEKKER VINDT!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close