Door het persoonlijke 4-wekenplan van Foodie-ness ben ik ook weer veel INGREDIËNTEN tegengekomen waar ik inspiratie van kreeg. Deze keer dan ook een maaltijdsalade met rode kidneybonen

BENODIGDHEDEN

Voor de salade:

  • Sla en hoeveelheid naar keuze
  • 1 blikje rode kidneybonen van de AH
  • 2 takjes lente-ui
  • 100 gram geitenkaas
  • Honing
  • 2 el Huttenkase
  • 2 eetlepels rauwkost
  • Een halve komkommer
  • Wat cherrytomaatjes

Voor de dressing:

  • Balsamicodressing
  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie
  • 1 citroen

WERKWIJZE

  1. Snijd de komkommer, tomaatjes en de lenteui in blokjes/reepjes
  2. Doe de sla en de dressing in een grote kom
  3. Roer goed met elkaar
  4. Pak een groot bord en leg op een deel de gemarineerde sla
  5. Voeg vervolgens alle ingrediënten 1 voor 1 toe
  6. Top met de heerlijke citroen voor een frisse nasmaak (mijn voorkeur)

IK HEB MEER GLUTENVRIJE SALADES GEMAAKT!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close