Weer een probeerseltje. Ik was erg benieuwd hoe koekkruiden en cacao samen gingen. Hierbij het recept voor een simpele kruidkoek.

BENODIGDHEDEN

  • 200 gram ongezouten roomboter
  • 250 gram zelfrijzend bakmeel van de Albert Heijn
  • 3 eieren
  • 150 gram kokosbloesemsuiker
  • 2 el cacao
  • 1 e koekkruiden
  • Snufje zout
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el kokosrasp

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven op 160 graden
  2. Mix de boter, suiker en de eieren tot een egaal beslag
  3. Voeg de kokos, koekkruiden en de cacao toe
  4. Spatel het zelfrijzend bakmeel er doorheen
  5. Voeg tot slot het zout toe
  6. Snijd de appel in partjes en leg er bovenop
  7. Zet het geheel voor 1 uur in de oven (houd wel goed in de gaten)

Tip: Wanneer de bovenkant al knapperig wordt en de onderkant nog niet, doe dan aluminiumfolie over het geheel en zet het terug in de oven.

 IK HEB MEER SOORTEN CAKE GEMAAKT!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close