Een simpel maar altijd goed recept, de brownie. Lekker met wat kokos en heel simpel glutenvrij te maken.

BENODIGDHEDEN

  • 150 gram pure chocolade in stukjes
  • 150 gram roomboter in blokjes
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 185 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 130 gram glutenvrije bloem (ik gebruikte mix C van Schär)
  • Cacaopoeder naar smaak
  • 100 gram pure chocolade in stukjes

WERKWIJZE

  1. Verwarm je oven voor op 280 graden
  2. Smelt de chocoladeblokjes au bain marie
  3. Klop de eieren en het suiker met elkaar op een hoog tempo
  4. Roer de gesmolten chocolade er rustig doorheen
  5. Zeef de bloem er doorheen, spatel het geheel (klop dus niet!)
  6. Voeg ook de cacaopoeder toe
  7. Doe het mengsel in je bakvorm en ze het voor 24 minuten in de oven
Processed with VSCO with f2 preset

IK HEB MEER SOORTEN BROWNIE GEMAAKT!

HEB JIJ NOG LEUKE IDEEËN VOOR SMAKEN? LET ME KNOW!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close