Gek ben ik er op, frittata! Ik maak het sowieso eens in de twee weken. We smullen er echt van! Ik probeer het steeds in andere varianten, deze keer met ham.

BENODIGDHEDEN

  • 6 eieren
  • 125 ml creme fraiche
  • 1 grote broccolikrop
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 zak spinazie
  • 200 gram hamblokjes
  • 3 romatomaten
  • Peper, cayennepeper en zout

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Kook de broccoli beetgaar, dit was voor mij 3 minuten
  3. Snijd de tomaten en de broccoli in stukjes
  4. Doe dit in een ingevette ovenschaal
  5. Doe hier bovenop de spinazie en de hamblokjes
  6. Klop de eieren en de crème fraiche los en voeg hier de kaas en het (cayenne)peper en zout aan toe
  7. Doe dit over de groentes in de ovenschaal
  8. Top met de kaas over het geheel
  9. Zet het geheel voor circa 35 minuten in de oven
Processed with VSCO with f2 preset

Klik HIER voor de vegetarische variant van de frittata.

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close