Het is zomer en dat betekent automatisch dat het wat warmer is. Ik heb dan wat minder honger en ben gek op koude gerechten. Bij deze één van mijn favorieten, de aardappel en zalm salade.

BENODIGDHEDEN

  • 1 zak aardappeltjes
  • 100 gram groene asperges (de kleintjes!)
  • 2 rode ui
  • 200 gram boontjes
  • 3 eieren
  • 100 gram zalm
  • Dressing naar keuze (ik koos voor de honing-mosterd variant van de Albert Heijn)
Processed with VSCO with f2 preset

WERKWIJZE

  1. Kook de aardappeltjes en de boontjes beetgaar
  2. Laat goed afkoelen
  3. Kook de eitjes en laat deze ook afkoelen
  4. Snijd de rode ui en de bieslook
  5. Doe de aardappel en de boontjes in een kom en meng het met de dressing
  6. Kook de asperges ook beetgaar (2 min.)
  7. Snijd de zalm naar voorkeur en de eitjes door de helft
  8. Mix alles door elkaar en voeg de ui en dressing naar smaak toe
  9. Tip: met een citroen er bij is het ook heerlijk!

IK MAAKTE NOG WAT MEER LEKKERE SALADES:

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close