Mijn rechtenstudie

Na mijn avontuur op de middelbare school in Holten (VMBO-T) dat is geëindigd in 2011, ben ik aan de studie juridisch medewerker zakelijke dienstverlening begonnen. Deze studie heb ik versneld in 2013 afgerond.

De studie vond ik ontzettend leuk. Ik ben echter daarna nogal gaan twijfelen. Ik ben begonnen met Commerciële Economie, ik was er snel achter dat dit niets voor mij was. In Februari 2014 ben ik gestart met de studie Sociaal Juridische Dienstverlening in Deventer, op het Saxion. Na het eerste jaar – welke ik fantastisch vond – ben ik met mijn behaalde propedeuse overgestapt naar HBO-Rechten in Enschede, op het Saxion.

Inmiddels moet ik – vanaf september – nog 1,5 jaar. Dan heb ik alle vakken met een voldoende afgerond en zal ik beginnen met stage bij een Penitentiaire Inrichting. Daarna zal ik nog een minor volgen en afstuderen.

In deze categorie zal ik juridische vraagstukken behandelen en weetjes over Saxion plaatsen.

Heb je (juridische) vragen, verzoekjes en/of denk je dat ik jou kan helpen?

Laat een berichtje achter, dat vind ik erg leuk!

love, Annemiek

Comments are closed.

Close