Chocolade-fanaat, zelfs in de ochtend.

Graag laat ik jullie zien wat ik zoal ontbijt. Mijn number-one favourite is dan ook de glutenvrije choco muesli van Consenza.

Dit eet ik eigenlijk best vaak (lees: te vaak) in de ochtend met wat volle yoghurt. Ik kan hier echt van genieten samen met een bakje koffie. 100 gram van de muesli bevat alleen al 405 calorieën en dat is best veel. In 100 gram zit echter wel 3,2 gram vezels en dat is niet geheel onbelangrijk voor iemand met coeliakie die nou eenmaal wat minder gemakkelijk vezels binnen krijgt.

De muesli is ook ontzettend aan te raden als je het mee wil nemen. Doe het in een bakje en koop on the go wat yoghurt. Bijvoorbeeld voor op reis of een overnachting.

Ik koop de muesli altijd in grote getale op (circa 10) bij mijn lievelings glutenvrij webshop ‘The Free From Shop’ in Apeldoorn. Je hebt het altijd snel in huis en als iets niet op voorraad is, laat de eigenaar je dit ook netjes weten. Via hier kan je de site bezoeken.

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Comments are closed.

Close