Schär @ Home

Schär is een glutenvrij merk dat ik al ken sinds ik coeliakie heb. Ze hebben allerlei soorten producten en blijven deze producten vernieuwen en de lijn uitbreiden. Ze hebben brood, pizza, pasta, repen, wraps, eigenlijk alles.

Afgelopen week kreeg ik een behoorlijk pakket van Schär thuis toegestuurd zoals je hier boven kunt zien. Hier zaten een aantal producten bij die ik nog niet ken dus dit maakte mij zeker nieuwsgierig. Aan mij dus de eer om deze producten te reviewen, Thanks Schär!!

Wraps

De wraps van Schär vind ik prima. Ze zijn niet mijn favoriet maar zeker niet vies. Er zitten er twee in een verpakking en je kunt ze prima bewaren. Wanneer je ze voldoende belegd, zijn ze goed te eten. Je raakt er ook vol van, zeker niet onbelangrijk.

Pizzabodem

De pizzabodem van Schär is heerlijk. Ik doe deze bodem altijd vooraf het beleggen van de pizza eventjes in de oven. Ik bak hem aan beiden kanten iets op zodat de pizza lekker knapperig wordt. Ik ben namelijk genoodzaakt de pizza op aluminiumfolie te bakken waardoor de bodem niet erg knapperig wordt. Ik vul hem altijd rijkelijk met allerlei verschillende ingrediënten, dit kan naar wens. Mijn favoriet is:

  • Tomatenpurree
  • Kaas
  • Salami
  • Basilicum
  • Tot slot wat parmezaanse kaas

Ook giet ik er altijd nog wat olie overheen. Lekker slim maar heerlijk. Ik vind het ook best leuk werk, een pizza beleggen (en opeten).

Crackers

De glutenvrije crackers blijf ik niet te eten vinden. Misschien komt het door ‘vroeger’ toen zij al helemaal niet te eten waren, toch vind ik ze nu nog niet lekker. Ze vullen niet en ik wil niet super veel beleg op iets moeten willen doen voordat ik het lekker vind. Voor mij geen succes dus, dan eet ik liever een lekkere (glutenvrije) boterham.

Tucjes

TUCJES!!!! Wauw. Lekker. Dit heb ik zo lang niet gehad. Ze smaken super lekker en het was ook echt iets dat ik heb gemist. Tucjes kunnen op een verjaardag altijd worden meegenomen – of gehaald – maar ook voor tussendoor vind ik ze altijd goed. Aanradertje dus.

Hazelnootrepen

Deze repen zijn ook heerlijk. Ze smaken een beetje naar een soort amandelreepje in combinatie met een kinder bueno (ja ik weet nog hoe deze smaken). Ze zijn lekker om mee te nemen maar ook om thuis op te eten. Een klasgenoot van mij die ook coeliakie heeft, vond ze ook heerlijk. Samen delen he ;).

Schär heeft nog zo veel meer producten, neem zelf ook eens een kijkje op hun site: https://www.schaer.com/nl-nl (de Nederlandse versie).

Dit is een gesponsord artikel.

love, Annemiek

Comments are closed.

Close