Ridiculously GOOD is het ook echt. Het is een merk dat is opgezet om eenieder – ook met allergieën – te laten genieten van échte chocolade.

Het zijn kleine chocolaatjes die je eigenlijk kunt vergelijken met een combinatie van een candybar en een bonbonnetje. Klinkt goed toch? Nou, dat is het ook. Ik ontving zelf drie smaken en heb deze uiteraard uitgebreid geproefd.

De chocolaatjes zijn van de Arriba Naçional boon gebrand. Cacao is van nature een krachtig product, maar door het reguliere verwerkingsproces gaan veel goede stoffen zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten verloren. Hoe ze het hebben gedaan, geen idee. Maar… de chocolaatje zijn:

Biologisch gecertificeerd, 100% natuurlijk, vrij van geraffineerde suiker, gluten, lactose, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere onnodige toevoegingen.

Kijk maar:

Seriously, WAAROM HEB IK DIT NIET EERDER ONTDEKT?!

De chocolaatjes zaten echt in ontzettend schattige doosjes, die je bijna niet open wilde maken.

Ik heb ontvangen:

  • Ridiculously Good Jolly ginger & apricot
  • Ridiculously Good Pretty Orange & Pecan
  • Ridiculously Good Brilliant Brownie

Samen met mijn lieve moeder en vriend heb ik de chocolaatjes uitgeprobeerd. Ze waren echt ont-zet-tend lekker! Je proefde dat ze echt pure chocolade bevatten en daarnaast is het ook niet geheel onbelangrijk dat er niet erg veel calorieën inzitten. Per chocolaatje komt het namelijk neer op 87,8 calorieën. Kan je niks van zeggen toch?

Ik vind het wel heel jammer dat de chocolaatjes nog niet overal te koop zijn. Voor mij is het dichtstbijzijnde verkooppunt EkoPlaza in Deventer en daar kom ik niet heel vaak.

Ridiculously? MAKE IT HAPPEN. Supermarktjes! Pak ze in. Mij heb je ingepakt <3!

Dit is een gesponsord artikel.

love, Annemiek

Write A Comment

Close