Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, dat weet iedereen. Zeker tijdens het sporten is dit van groot belang. Een bepaald aantal ingrediënten kan voor je workout zelfs je prestaties verbeteren. Deze ingrediënten zijn verwerkt in de repen van FitShe.

Fitshe heeft producten die rijk zijn aan proteïne, 100 % natuurlijk zijn en daarnaast zijn ze ook gluten- en sojavrij.

Proteïne

Proteïne is van belang voor de herstel van je spieren. Daarnaast is proteïne erg belangrijk voor de groei van je haar, huid, nagels en andere weefsels. Dit betekent dus dat het erg belangrijk is voor je lichaam om proteïne binnen te krijgen, zeker als je veel sport. Om precies te zijn is proteïne van belang voor het herstel van je spieren, specifiek de aminozuren die daarin zitten. Sommige aminozuren maakt het lichaam zelf aan en sommige niet. De laatste categorie – de essentiële aminozuren – bevinden zich in de repen van FITSHE.

Anyway, die repen hé.. ik mocht ze proeven. Naast het feit dat ze zo gezond zijn en vooral bijdragen aan je sportprestaties, is het ook van belang of ze werken EN LEKKER ZIJN.
Mij leek het een goed idee om de repen te testen met Anne Oplaat. Eigenaresse van de plaatselijke sportschool A Fusion en tevens goede vriendin. Zij heeft niet alleen kennis van sporten, maar heeft ook een diploma behaald als voedingsdeskundige.

Ik heb drie soorten repen ontvangen:

 • Dark Chocolate & Green Power (12 gram eiwit)
  • Ingrediënten: Rauwe pinda’s*, rijst proteïne*, kokospalm nectar*, cashewnoten*, rauwe pindakaas*, pompoenzaden*, ananas SC*, pompoenzaden proteïne*, abrikozen*, dadels*, incabessen*, spirulina*, limoen SC*, chlorella*, met 73% pure chocolade coating* (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*).
 • Dark Chocolate & Indian Spices (12 gram eiwit)
  • Ingrediënten: Rauwe pinda’s*, rijst proteïne*, cashewnoten*, kokospalm nectar*, dadels*, rauwe pindakaas*, pompoenzaden proteïne*, pompoenzaden*, sinaasappel SC*, mango*, appel SC*, gojibessen*, citroen SC*, kurkuma*, gemberpoeder*, mesquite*, zwarte peper*, kaneel*, met 73% pure chocolade coating* (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*).
 • Crunchy Raw Chocolate (8 gram eiwit)
  • Ingredienten: Rauwe pinda’s*, amandelen*, pompoenzaden*, dadels*, rauwe cacaopoeder*, boekweit*, rauwe cacaonibs*, pompoenzaden proteïne*, bosbessen SC*, appel SC*, kokospalm nectar*, gojibessen*, rauwe kokosolie*, mesquite*, zeezout.

Alledrie hebben we ze geprobeerd en beoordeeld.

 • De Dark Chocolate & Green Power is echt ONTZETTEND LEKKER. Het is een soort chocolade-bar (omhult met chocolade) voor na je work-out en wie houdt er nou niet van chocolade? Het smaakt naar nootjes, dadels, chocola, iets groens en nog meer chocola. Het groene konden we niet zo goed plaatsen maar het was wel erg lekker. Dit moet een combinatie geweest zijn van de dadels en de appel? Je kan het niet echt plaatsen maar het is echt ontzettend lekker en zacht.
 • De Indian Spices variant is wat hartiger. Op de achterkant is dan ook te lezen dat er wat meer fruit in zit dan in de vorige variant. Dit is een reepje zonder chocolade laagje en dat verbaasd ons. Ondanks dat vult de reep erg goed. De gember overheerst echter een beetje waardoor wij deze de minst lekkere variant vinden. Maar uiteraard: verschillen smaken.
 • De Crunchy Raw Chocolate zit ook boordevol gezonde producten. De pompoenzaden, bosbessen, de boekweit.. álles proef je bij ieder hapje. Ook zit er – net als bij de Green Power – een heerlijk chocolade laagje over de reep. Anyway, de eerste reep blijft onze favoriet en geen enkele reep kan deze nog overtreffen.

Voor, tijdens of na het sporten zijn dit echt goede producten. Je raakt er opgewekter van voor of tijdens je work-out. Na je work-out zorgen de eiwitten voor een spoedig spierherstel (omg, dit heb ik wel nodig na leg-day….. bedankt Ann).

De absolute winnaar van deze drie repen is de Dark Chocolate & Green Power versie maar de anderen zijn ook zeker de moeite waard. Wanneer komen ze in de winkel? FITSHE?

De repen zijn te koop via de volgende link xxx.

Er is een proefpakket te koop voor 5 euro en daarnaast zijn er naast deze repen veel meer producten.

Laat je mij even weten wat je er van vindt?

Tot slot hè, die vriendin van mij. Zo jong en gewoon een eigen sportschool én voedingsdeskundige… ongelofelijk maar waar en wat ben ik trots!!

Dit is een gesponsord artikel.

love, Annemiek

Write A Comment

Close