Op dit moment werk ik veel. Iedere week(dag) sta ik rond 06:00 uur op om op tijd naar mijn werk te gaan bij de woningbouw.

De woningbouw waar ik werk bevind zich niet in mijn dorp, ik moet hier best een stukkie voor rijden. Dat maakt mij op zich niet zo veel uit maar het vroege opstaan is natuurlijk altijd weer even wennen. Gelukkig ben ik een ochtendmens zoals jullie weten en vind ik het nu juist erg fijn om ritme te hebben.

Het part-time bloggen zoals ik het eigenlijk noem, is soms best lastig te combineren met het werk dat ik doe. Ik werk – in principe – van 08:00 tot 16:30, wat maakt dat ik circa 17:30 thuis ben met de boodschapjes. Vaak ga ik na het werk ook direct door naar de sportschool, wat maakt dat ik nóg later thuis ben. Tijdens mijn werk kan ik alleen bloggen in de pauzes. Dat maakt dat ik veel voorbereidend werk moet verrichten. (Vroege) ochtenden, avonden en weekenden spendeer ik aan de content voor mijn blog. Ik zorg dat alles gepland staat en wil ook graag jullie de drukte en variatie in mijn leven laten zien. Best grappig ook dat ik merk dat ik behoorlijk wat inspiratie opdoe tijdens mijn dagelijkse ronde om het water in de buurt van mijn werk.

Maar hé wees eerlijk, dit maakt het bloggen naast mijn werk ronduit intensief. Nu ik 1,5 maand along the way ben, merk ik dat wel. Maar dat geeft niet.
Dat betekent niet dat het het allemaal niet waard is, want dat IS het.

Ik heb ontzettend veel plezier in wat ik part-time mag doen en haal er veel energie uit. Het is simpelweg een blog waarin ik jullie laat zien hoe ik het allemaal bewerkstellig. Ik overlaad jullie met behoorlijk wat recepten en ik merk dat mensen in mijn omgeving de recepten écht maken. Echt super gaaf en leuk dat ik mensen mag inspireren met wat ik doe!

Op mijn werk zijn de collega’s allemaal mega enthousiast. Echt super leuk om te zien dat ze alles blijven lezen.

Hoe dan ook. Het bloggen bevalt mij. Ik krijg erg veel energie van alle leuke reacties en merk ook dat ik het fotograferen steeds beter onder de knie krijg. Tips hier en daar zijn altijd welkom, dus voel je vrij dit te doen!

love, Annemiek

Write A Comment

Close