Wauw. Hyatt Regency Düsseldorf.

Het weekend van 28 t/m 30 juli mocht ik samen met mijn vriend in dit hotel verblijven. Wij hebben voordat wij hier naar toe gingen besloten op welke punten wij gingen oordelen. Dit waren glutenvrij eten (uiteraard), gastvrijheid, hygiëne en comfort.
Überhaupt super gaaf om mee te mogen maken en gewoon te doen. Heerlijk zo’n mini (‘werk)vakantie! Het Hyatt is een hotel dat overall zeer goed bekend staat (5 sterren hotel).

Bij binnenkomst in het hotel werd je netjes begroet en wij kregen al vrij snel te horen dat wij een kamer hadden gekregen op de 16e verdieping, mét uitzicht op de ‘RheinTurm‘.

De kamer zelf waren wij meer dan blij mee uiteraard. Compleet met minibar, ligbad én douche. Er was zelfs een toilet met automatische bediening (ja ja… echt alles kon je ‘schoon laten maken’). Er bevonden zich overal in de hotelkamers spiegels, bij de wastafel, de make-uptafel en in de douche. Lekker confronterend wel. Bij  De douchegel, conditioner en shampoo werd overigens iedere dag aangevuld. De minibar ook (gummybeertjes yamyam).

Het uitzicht was ook fantastisch….
Hierbij een aantal impressiefoto’s van het hotel en onze fantastische kamer:

Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.20.50
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.20.44
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.19.53
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.20.05
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.20.22
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.20.16
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.20.10
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.20.27
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.20.39

Gastvrijheid

Wauw. Hyatt, de gastvrijheid is werkelijk waar een 10 waard. De medewerkers van het Hyatt zijn zó gastvrij. Bij binnenkomst word je netjes begroet, bij het inchecken nemen ze álles met je door en maken ze een gezellig praatje met je. De medewerkers waren direct op de hoogte van het feit dat ik glutenvrij eet en wezen mij op de mogelijkheden bij het ontbijt. Super toch?!

In de dagen dat wij bij het Hyatt verbleven, bleven de medewerkers zo aardig (het veranderd nog wel eens bij andere hotels). De medewerkers wisten allen wat glutenvrij was, waren zeer beleefd en waren altijd in voor een praatje.

Voor mij was de gastvrijheid echt een dikke 10, waarop mijn vriend lachend aansloot (hij maakt überhaupt altijd al met iedereen een praatje).

Er lag overigens bij binnenkomst in de hotelkamer een super leuke kaart. Hierin werden wij persoonlijk begroet en werd ons een prettig verblijf gewenst (zie foto).

Hygiëne & Comfort

Deze twee punten wil ik graag samenvoegen. Beiden zijn namelijk echt van behoorlijke kwaliteit. Ik begrijp na dit verblijf ontzettend goed dat mensen hier graag verblijven. De reviews op verschillende websites waren erg hoog en dan schep je uiteraard ook wel bepaalde verwachtingen. Vaak komen de hygiëne en comfort hierbij positief naar voren. Het bed wordt iedere dag opgemaakt en je krijgt iedere dag schone handdoeken. De bedden lagen heerlijk en ook de sofa kon je prima op zitten. Het uitzicht vanaf die sofa was overigens adembenemend (zie foto)!

Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.19.47
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.19.17

(Glutenvrij) eten

Het verblijf was inclusief ontbijt. Dat was erg fijn, aangezien de prijs van het ontbijt er niet om liegt. In het Hyatt betaal je €30,- voor één ontbijt. Dat is behoorlijk veel geld. Wij waren dan ook zeer benieuwd wat het ontbijt precies allemaal was toen wij de eerste dag aanschoven.Er was een buffet van heel veel verschillende soorten ontbijt. Van koud tot warm, van brood tot muesli. Het was erg divers (en erg druk).
Ik vind het belangrijk om te benoemen hoe het ontbijt was voor mensen zonder glutenallergie. Iedereen die mijn blog leest heeft ongetwijfeld een partner die niet glutenvrij hoeft te eten. Mijn vriend zijn mening over het ontbijt is dan ook zeker zo belangrijk.
Hij vond het ontbijt erg lekker. Het was divers en alles was ook vers. Hij vond het alleen wel erg duur voor wat er was (mannen zijn vaak kort van stof… jep).

Bij binnenkomst hebben wij een medewerker gevraagd of er éénmaal een glutenvrij ontbijt geregeld kon worden. Dit was geen probleem. Wij namen plaats en na circa 5 minuten kwam iemand mij een bord met muesli en afgebakken broodjes brengen. Super! Ik snap alleen niet waarom hotels denken (nooit anders meegemaakt) dat mensen met een glutenallergie het beleg van het buffet afpakken. Dit heeft te maken met de kruisbesmetting en is bij mij echt not done. Ik ben dus braaf voor een gekookt eitje en een kleine verpakking Nutella gegaan. In de muesli deed ik wat aardbeienyoghurt. Daarbij een heerlijke nespresso koffie en een verse jus. Erg lekker allemaal.

Je kon ook ‘gewoon’ een glas champagne bestellen als je daar zin in had, ideaal toch? Hierbij wat foto’s van het ontbijt:

Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.53.06
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.19.26
Schermafbeelding 2017-07-31 om 19.19.07

 

Al met al was het erg lekker, luxe en de dames en heren in de bediening waren ontzettend attent. Onze complimenten voor de bediening.

Het Hyatt is adembenemend. Als je je eens echt wil laten verwennen, moet je zeker voor het Hyatt gaan. Het is een redelijke aanslag op je portemonnee, maar dat is het zeker waard. Daarnaast kan je zelf bepalen hoe gek je het maakt en is het fantastisch om in de bar mensen te spotten. Gegarandeerd een goeie avond!

Tip: Neem hierbij de chocolade crème brûlée met kokosijs en mango met een mojito (waaauw…)
(zie foto)

 

 

Conclusie: Hyatt, T H A N K S for having us.
See you soon!

love Annemiek

Comments are closed.

Close