Onlangs ontving ik een pakketje met producten van het – inmiddels – vrij bekende merk ‘Nakd’. Aan mij de taak er wat lekkers van te maken.

Fan van Nakd ben ik al tijden. Ik weet nog heel goed dat ik de eerste reepjes probeerde en wat vond ik ze lekker! Iedere dag gaat er wel een reepje met mij mee naar het werk (veelal cacao/cacao crunch of cacao orange). Anyway, voor nu zal ik jullie eerst even wat meer vertellen over wat Nakd nu eigenlijk is en of ze mij hebben kunnen overtuigen van de andere soorten.

In 2004 zijn ze met Nakd begonnen naar een goed en gezond recept. Zij wilden dit aan de hand van natuurlijke producten doen, zonder iets te verbergen.. vandaar ook de naam Nakd. Niets te verbergen: naakt.
Alle producten van Nakd zijn 100% natuurlijk, GMO-vrij, geschikt voor veganisten en personen met een gluten- lactoseallergie (op de oatie repen na). Het prettige aan Nakd is, is dat je het overal mee naar toe kunt nemen. Als iemand met coeliakie is en blijft het gewoon soms lastig dat je altijd iets bij je moet hebben als je een dag op pad bent. Je merkt daarnaast ook echt dat het pure repen zijn zonder toevoegingen. Door de vele eiwitten is het tevens een goede pre- of after workoutsnack! Vooral de crunch variant met haar 18% proteïne is een goede optie hiervoor.

Anyway, ik heb deze keer van Nakd 7 repen ontvangen en 2 zakjes met ‘bliss’ (cola smaak was direct weg door mijn vriend en hieronder zie je het tweede zakje). Ik dacht ik ga eens creatief doen en kijk waar Nakd nog meer voor gebruikt kan worden. Nou.. een ontbijtje dus. Onlangs plaatste ik een blog over mijn nieuwe lieveling de overnight oats, hierbij de variant met de Nakd Cacao kokos bliss. ZÓ LEKKER!

Benodigdheden

  • 200 milliliter melk, hierbij kies ik voor kokosmelk
  • 30 – 40 gram havervlokken
  • de volgende dag: een halve banaan en coconut bliss van Nakd

Werkwijze

  1. Doe de havervlokken en de melk in een mooie kom. Ik gebruik hiervoor een weckpotje (van de action)
  2. Roer het goed door zodat het zich goed met elkaar mengt
  3. Voordat je richting je bed strompelt, vergeet dit niet in de koelkast te zetten oké? (overnight oats duh)
  4. Strompel, ren, val of hink uit je bedje en haal je lekkere ontbijtje uit de koelkast
  5. Versier hem zoals jij dit wil… wat een plaatje hè en hoe makkelijk kan het zijn?

Tuurlijk is Nakd niet alleen lekker om de bliss balls. Die repen hè, kan je overal mee naar toe nemen. Ik heb bijna iedere dag wel een Nakd reepje in mijn tas. Het is betaalbaar, glutenvrij, lekker en vooral: het vult.

Ben je nou door mijn blog net zo enthousiast geraakt als ik? Met kortingscode ANNEMIEK10 krijg je 10% korting op je bestelling van HIER.

Dit is een gesponsord artikel.

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

 

Write A Comment

Close