Woehoooe! Ik mag bekend maken dat er vanaf vandaag twee nieuwe producten van YAM bij de Jumbo in de schappen liggen! (Onderaan de pagina vind je ook een bijpassende WIN ACTIE )

YAM heeft mij laten weten dat er vanaf dinsdag 29 augustus 2017 twee nieuwe producten in de schappen komen te liggen. Ik mocht deze als primeur proberen en heb dit dan ook uiteraard gedaan. Het zijn namelijk een….. vanille cake & muffin. Dat kan niet beter toch? Een echt verwenmomentje voor jezelf.

Vanille muffin

De Muffin is best groot. Mijn eerste indruk is dan ook ‘wooooow… is dat allemaal voor mij?’ Ja. Dat is het. De verpakking is heel schattig zoals je hieronder kunt zien en ziet er leuk uit met het YAM logo voorop. Ik vind überhaupt de naam YAM erg leuk klinken. De muffin is makkelijk te openen en dan.. dan mag ik. Wooow! Wat een zachtje, zoete muffin. Heerlijk. Voor mij echt een ware toevoeging aan mijn steeds groter wordende collectie lekkere glutenvrije (feest)opties.

Vanille cake

Dan nu de vanille cake. Evenals de muffin ziet hij er gewoon super schattig uit. Het is netjes verpakt en ook bij de cake is het YAM logo niet over het hoofd te zien. Ik heb zelf de cake eerst naturel geprobeerd (yam) en vervolgens heb ik hem gegeten met banaan en wat ahornsiroop (nog meer yam). Deze combinatie is echt heerlijk! De cake is lekker zacht, zoetig en hij valt niet uit elkaar. Lekker sticky plakje cake wat mij betreft.

Ik ben echt te spreken over de nieuwe producten van YAM. Zelf heb ik de andere producten van dit merk nog nooit geprobeerd, maar door deze heerlijke smaken weet ik zeker dat ik ook de andere producten in de toekomst wel wil proberen. Via HIER kun je eens een kijkje nemen op de website van YAM. Dit is een directe link naar de productpagina.

Naast deze bekendmaking mag ik ook een pakket weggeven!!

Wat moet je doen?

Like mijn facebookpagina en die van YAM, deel de facebookpost op mijn pagina én laat een reactie achter voor wie jij dit pakket wil winnen (wederom mag dit ook voor jezelf zijn).

LET OP! Je dient dit dus allemaal te doen, anders kan ik je helaas niet meenemen in de loting. Ik kies op basis van de reacties een winnaar en maak deze via facebook bekend.

Dit is een gesponsord artikel.

Veel succes en ik zie jullie reacties graag tegemoet!

love, Annemiek

1 Comment

 1. Hoi Annemiek,

  Ik zou dit graag voor mezelf willen hebben. Ik ben nu zo’n 6 maanden glutenvrij en mis de lekkere koekjes bij de koffie.
  Ik zou het heerlijk vinden om een keertje weer een muffin of een stukje cake te proeven.
  Geweldig dat je dit doet.

  Groet

  Richard

Write A Comment

Close