Mijn lievelingseten is sinds dat ik coeliakie heb pannenkoeken. Heerlijk vind ik ze.

Ik heb echt iets met pannenkoeken. De bananenpannenkoeken vind ik heerlijk maar de gewone zijn ook super lekker. Tegenwoordig heb je steeds meer glutenvrije soorten en ik houd er van om ze van verschillende merken te proberen. Mijn favoriet is tot dusver de ‘AH vrij van gluten’ variant.

Onlangs heb ik de nieuwe glutenvrije variant van Koopmans geproefd en ik wil graag mijn oordeel over dit product met jullie delen.

De pannenkoeken zijn hemels en zijn op een gedeelde eerste plek gekomen samen met het eerder genoemde merk. Ze zijn perfect te bakken (met rijstemelk), flexibel en compact. Veel glutenvrije pannenkoeken vallen makkelijk uit elkaar en/of de structuur is droog, deze daarentegen tippen echt aan de ‘normale’ variant. Mijn vriend zei zelfs dat ze hetzelfde smaken. Zelf maak ik altijd een naturel versie en een versie met kaas, heerlijk met stroop en kaneelsuiker.

Woensdag is een goeie dag om pannenkoeken te eten, toch? Ideetje voor vanavond!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

 

Write A Comment

Close