Er is een reden waarom ik aan deze brownie een blog wijdt…

Deze brownie was ongeveer één van de eerste ‘lekkere’ producten dat op de markt was toen ik coeliakie kreeg. Werkelijk waar, met de jaren is deze brownie nog steeds fantastisch lekker. Dit besefte ik me eigenlijk pas met mijn eigen verjaardag, afgelopen jaar.

Toen nog niemand op de hoogte was van de (glutenvrije) mogelijkheden, kocht eenieder waar ik kwam deze brownies voor mij. Súper lief en lekker. Dit werd echter een probleem toen ik deze brownie zo’n 2 a 3 keer per week weg moest zien te krijgen. Ik vind altijd dat je alles moet kunnen eten – ook als je er ‘dik’ van wordt – maar je moet dit met mate doen. Als je zo vaak een brownie voorgeschoteld krijgt, dan vind je het niet eens lekker meer…

Geloof me, ik weet dat dit heel erg verwend klinkt. Ik ben de mensen die dit voor mij kochten dan ook tot op de dag van vandaag zeer dankbaar dat zij aan mij hebben gedacht. Toch heb ik daardoor deze brownie in geen jaren meer gegeten omdat ik het simpelweg te vaak had gegeten.

Afgelopen jaar kon ik even niets anders vinden in de winkel waar ik zin in had totdat ik deze brownies zag liggen. Ik dacht bij mezelf ‘Waarom niet?’, dus ik nam ze. Ongeloooooofelijk wat lekker. Ik heb echt intens genoten!!

Zoals je ziet zitten er 4 brownies in de verpakking met een totaal van 190 gram. Per 100 gram bevat dit product 437 calorieën. Dit komt neer op een calorie-inname van 206 per brownie. Maar wees eerlijk, genieten is genieten toch? (Dus ik nam er direct 2…..) guilty!!

love, Annemiek

1 Comment

  1. Pingback: Glutenvrij recept met beschuit + winactie! - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close