Yaaayyyy! Weer een nieuwe bloginsider actie voor mij. Deze keer de #TeisseireSummerShoot voor Jenny Alvares. Powervrouw.

Nou nu denk je vast.. ‘Miek wat moet jij nou met ranja?’ Nou. Genoeg. Vroeger dronk ik liters ranja maar tegenwoordig houd ik het netjes bij water. Puur omdat er zó veel suikers in ranja zitten. Dan denk je even een watertje met een smaakje te willen drinken in plaats van plat water, at je ongemerkt behoorlijk wat calorieën weg. Zonde toch? Zeker als je daar hele andere dingen voor kunt eten.

Anyway, mijn uitdaging was om een heerlijk drankje te maken met de verschillende smaken. Ja, ik heb welgeteld twee smaken ontvangen. Te weten vlierbloesem (?) en framboos/aardbei. Jummm. Met deze verschillende smaken ben ik deze zomer op jacht gegaan naar wat variatie.

Nou, wat heb ik gedaan? Ik ben op onderzoek gegaan naar ranja-cocktails. Deze kan je zowel mét als zonder alcohol bereiden. Wel beiden met erg veel fruit. Love it.  Uiteraard is Teisseire glutenvrij, anders had ik er geen blog over geschreven.

Teisseirre is een frans ranja merk & breid haar assortiment steeds meer uit. Uiteraard. Neem eens een kijkje op hun website mocht je hier meer over willen weten.

Ik ontving zelf dus twee smaken waar ik twee alcohol- en suikervrije cocktails mee heb gemaakt, zie hier:

Hoe ik dit heb aangepakt zal ik jullie per drankje even uitleggen.

1. Vlierbloesem

Vlierbloesem ruikt amazing. Werkelijk wat een heerlijke lucht. Ik heb zitten denken wat ik er mee wilde doen en kwam tot de conclusie dat dit mij erg lekker leek met Spa & Fruit bruiswater met appel.

Benodigdheden

 • Teisseire vlierbloesem 0%
 • Glas
 • Veel ijs
 • Verse limoen
 • Komkommer
 • Bruiswater met appelsmaak

Werkwijze

 1. Doe wat van de ranja in je glas
 2. Vul het glas tot 3/4e met het bruiswater
 3. Snijd de komkommer en limoen in partjes en doe deze in het glas
 4. Voeg veel ijs toe en decoreer het met een schijfje limoen
 5. Voila, drink het met een rietje

2. Framboos/Aardbei

Benodigdheden

 • Teisseire aardbei & framboos 0%
 • Glas
 • Veel ijs
 • Verse aardbei
 • Verse blauwe bessen
 • Bruiswater

Werkwijze

 1. Doe het bruiswater in het glas
 2. Voeg hierbij toe, de aardbei en de blauwe bessen
 3. Vul het glas met ijs
 4. Verdeel wat Teissure aardbei & framboos over het glas, hierdoor vindt het goed haar weg en geeft het een mooi gezicht
 5. Voila, drink het met een rietje

Mijn lieve zus Michelle is zwanger, wat betekent dat zij (uiteraard) geen alcohol mag. Daarom was zij voor mij degene die het drankje mocht proberen. Zelf drink ik overigens ook vrijwel nooit, dus deze drankjes komen mij zelf ook goed van pas. Mijn lieve hond Laika mag geen suiker dus ook zij stond te stralen op de foto met het heerlijke drankje. Cute toch?

Schermafbeelding 2017-08-23 om 16.22.33
Schermafbeelding 2017-08-23 om 16.18.58

Al met al vind ik Teisseirre écht een aanrader. Beiden smaken vond ik – en mijn zussen en hond ook – ontzettend lekker. Dit is echt iets wat ik vaker zou drinken.

Tip: je kunt beiden drankjes ook bereiden met wat alcohol als je dat lekker vindt. De vlierbloesem variant is heerlijk met gin en de framboos/aardbei variant zou goed samengaan met prosecco. Voor mij smaakte Teisseirre in ieder geval naar meer.

#Teisseiresummershoot jij mee?

love, Annemiek

2 Comments

  • Annemiek Nauta Reply

   Dat waren ze ook echt! Die van jou zagen er ook heerlijk uit overigens! <3

Write A Comment

Close