Sassenheim. Ondanks dat je denkt dat het een Duits plaatsje is, is het in Nederland. Dichtbij Leiden en Noordwijk om precies te zijn.

Mijn vriend heeft na de tijd dat ik een whiplash en een hersenschudding had een weekendje weg geregeld. Super lief, luxe en glutenvrij. Daarom wil ik graag mijn ervaring met dit hotel met jullie delen.

De sushi bar welke in het hotel zit (OZZO Oriental & Lounge bar), wist niets van glutenallergie. Wij zijn in de middag er naar toe gelopen en hebben uitgebreid gesproken met de dame achter de balie. Mede dankzij haar hebben wij exact duidelijk kunnen maken wat ik wel en niet mocht hebben en zijn wij er diezelfde avond aangeschoven.
De dame was nog steeds aan het werk en heeft er alles aan gedaan om mijn eten juist te laten bereiden. Het was heerlijk! Erg verse sushi (het is nu wel duidelijk dat ik van sushi houdt) en de plek waar wij zaten – aan het water – was ook perfect. Lekker sushi eten in het zonnetje en mensen kijken, kan niet beter.

Diezelfde avond zijn wij aangesloten aan de bar. Wederom heeft de bardame er voor kunnen zorgen dat ik heerlijk aan de cocktails kon. Ze heeft er voor gezorgd dat de glazen goed schoon waren en heeft alvorens het bereiden van mijn cocktails, haar handen gewassen. Wat een perfecte service!

Schermafbeelding 2017-07-25 om 20.28.05
Schermafbeelding 2017-07-25 om 20.27.52
cs_deBeeldredacteurMTW1704053751
Schermafbeelding 2017-07-25 om 20.28.33

Wij zijn de volgende dag richting het strand van Noordwijk gereden. Na een heerlijke wandeling over het strand zijn we bij een hele leuke beach club gaan zitten. Het heet ‘Breakers Beach House‘. Na wat twijfelen heb ik gekozen om er toch wat te eten. Het zag er chique uit en dat geeft mij altijd een prettiger gevoel over het bereiden van glutenvrij eten. Zoals je op onderstaande foto kunt zien hebben we gekozen voor een kaas- en worstplankje. Het was allemaal glutenvrij bereid en de bediening begreep zeer goed wat ik met glutenvrij bedoelde. Erg fijn als mensen weet hebben van allergieën.

Er is niets beters dan lekker borrelen aan het strand mét iets glutenvrijs te eten!

 

Schermafbeelding 2017-08-15 om 19.14.10
Schermafbeelding 2017-07-25 om 20.28.18

love, Annemiek

 

Write A Comment

Close