Jaaaaaaaaa! Mijn eerste echte eigen winactie. Vet cool!

De laatste tijd krijg ik veel pakketjes opgestuurd met allerlei lekkere glutenvrij producten. Súper lekker en ontzettend fijn! Als ik het allemaal alleen op zou eten zou je mij nu kunnen rollen dus dat gaan we dan ook niet doen. Tuurlijk proef – en beoordeel – ik alles netjes, maar als ik al weet hoe iets smaakt tsja.. dan kan ik het toch ook weggeven? Dus.. ken of heb jij een buurmeisje, vrouw, man, zusje, broertje die ook coeliakie heeft net als ik en wil je verrassen met een leuke weggeefactie? Like dan mijn facebookpagina, deel de post en reageer onder de post voor wie jij het pakket wil winnen en waarom.

Uiteraard mag je ook voor jezelf meedoen snoeperd!

Nou, wat zit er dan zoal in het pakket?

1 x vrij van gluten broodmix wit
1 x vrij van gluten kaaskoekjes
1 x Schär Salini’s
1 x Schär crackers
1 x Schär hazelnootrepen
1 x Schär Chocolix

Lekkaah toch? Dus… ga naar mijn facebookpagina en laat mij even in de comments weten hoe of wat. Super leuk als je mee doet!

love, Annemiek

 

 

Write A Comment

Close