Ja ja, een nieuwe food diary. Kijk je weer mee?

Een nieuwe week en nieuw eten. Gelukkig wat meer sla maar zoals je mij wellicht al kent, met veel chocolade. Ik word er gewoon vrolijk van!

Maandag
Ontbijt: Ontbijt as usual
Tussendoor: Rijstewafel met Nutella en een peer
Lunch: 4 boterhammen, 2 met hagelslag en 2 met rosbief
Tussendoor: stuk komkommer
Dinner: zoete aardappel uit de oven met gehaktballen, doperwten en wat tomaatjes/augurkjes (Eerste foto)

Dinsdag
Ontbijt: Ontbijt as usual
Tussendoor: Nakd reepje cacao delging
Lunch: 4 boterhammen, 2 met hagelslag en 2 met rosbief
Tussendoor: slagroomsoesjes van de HEMA (thanks collega!)
Dinner: Zoete aardappel met een slavink en doperwten

Woensdag
Ontbijt: Ontbijt as usual
Tussendoor: Nakd reepje cacao delight
Tussendoortje 2: Optimel magere kwark citroen smaak (200 gram)
Lunch: Salade met tonijn, komkommer, tomaat en mosterd dille dressing
Tussendoor: 10 rauwe worteltjes
Dinner: (op het werk) wat gekookte aardappels en spinazie
Toetje: magere yoghurt bakje (1 met perzik, 1 met aardbei)

Donderdag
Ontbijt: Ontbijt as usual
Tussendoor: Nakd reepje cacao delight
Tussendoortje 2: Optimel magere warm met citroen smaak en wat blauwe bessen
Lunch: Quinoa salade met pompoen (thanks for bringing the food boyfriend)
Tussendoor: 1 broodje met smeerkaas
Dinner: Rijst noodles met kipfilet en courgette

Vrijdag
Ontbijt: Ontbijt as usual
Tussendoor: 1 haverbol met pure hagelslag
Lunch: Magere kwark met frambozen, banaan, moerbein, goji bessen en Rosies muesli
Tussendoor: plak cake met hagelslag
Dinner: Kalfsvlees met aardappelgratin en doperwten met rode kool

Zaterdag
Ontbijt: Ontbijt as usual
Tussendoor: Espresso ijskoffie van de AH
Lunch: Sandwich (3 boterhammen) met zalm, komkommer, huttenkase en citroen
Tussendoor: Dubbeldekker snoepjes
Dinner: Patat met een kroket
Toetje: Parfait met pure chocolade en frambozen

Zondag
Ontbijt: Ontbijt as usual
Tussendoor: banaan (voor de voetbal)
Lunch: 1 broodje met hagelslag
Tussendoor: Snickers en een appel
Dinner: uit eten! Vooraf carpaccio, hoofdgerecht botervis en als dessert chocolademousse

Zoals je ziet, weer veel lekkere dingen gegeten. Hoe was jouw week?

love, Annemiek

Write A Comment

Close