Het eten van glutenvrije tussendoortjes wordt steeds aantrekkelijker gemaakt. Er zijn steeds meer opties voor bijvoorbeeld repen, maar denk ook vooral niet te moeilijk.

Bovenaan zie je mijn lievelingstussendoortjes. Dit zijn de nakd en TREK repen. Ik hou erg van chocolade en kokos en deze repen hebben dit beiden.

TREK

TREK bars zijn een vrolijke mix van glutenvrije haver, fruit, noten en krokante soja! Ze zijn natuurlijk, vegan, gezond en een geweldige toevoeging voor sporters omdat ze ongeveer 10 gram proteine bevatten! Raak niet in paniek als je geen sporter bent. Deze repen passen ook perfect bij het ontbijt, als tussendoortje of voor onderweg. Er is een soort ontdekpakket te verkrijgen via HIER. Deze doos bevat 5 verschillende flapjacks waardoor je alle TREK smaken kan ontdekken en je favoriete smaak leert kennen. De repen zijn overigens ook gewoon te vinden bij mijn lievelingswinkel in de schappen: de Albert Heijn.

Guys, via deze link: http://nakd kan je de repen bestellen. De repen zijn écht de moeite waard en ik heb er niet voor niets al eerder een blog over geschreven waarbij je 10% korting krijgt op je bestelling.

Kwark

Daarnaast is kwark één van mijn favorieten. Als toetje, maar ook als tussendoortje thuis of op het werk. Het lekkere aan kwark vind ik dat je het eindeloos kunt combineren. Zelf ben ik de laatste dagen echt fan van de magere kwark van Optimel. Er zit al een smaakje door en het is mager, dus kan ik op het werk zo een halve bak leeg eten (tip van fitgirl en collega Daphne). Aardbei, vanille met perzik, appel/kaneel of citroen, ik vind ze allemaal erg lekker. Thuis doe ik er vaak een stukje fruit doorheen of lekker wat chocolate chips. It makes my snack.

Mijn guilty pleasure is de volle aardbeienkwark van de Albert Heijn met kokos, aardbei en chocolate chips. Dit is echt heerlijk als tussendoortje of toetje, dat maakt niet uit. Lekker is het zeker!

Schermafbeelding 2017-07-25 om 20.49.04
Schermafbeelding 2017-07-25 om 20.46.36

Fruit

Zoals ik al zei: doe niet te moeilijk. Ik hou zelf van puur eten en houd dan ook van een lekkere fruitsnack. Een appeltje, banaan, mandarijn, wat aardbeien/bessen of een simpel peertje.. ik eet het wel. Heerlijk voor op het werk of tijdens de middagwandeling. Denk er wel aan dat je er niet te veel eet – dat gaat makkelijk tijdens mij werk – aangezien je anders veel te veel onnodige suikers binnenkrijgt. Zelf koop ik mijn fruit ‘gewoon’ in de supermarkt, maar soms heb ik echt zin om eens lekker over de markt te struinen. De marktkraampjes die daar zijn, hebben vaak zó vers en lekker fruit, dat ik het nooit kan laten liggen. Sporadisch ben ik eens vrij op de donderdagochtend, dus dan ben ik ook zeker op de markt te vinden in het mooie dorpje Markelo.

Groente

Net als het fruit, is groente ook een ideaal tussendoortje. Ik eet gemakkelijk wat tomaatjes, komkommer of wortels weg als tussendoortje. Een beetje hummus of geitenkaas erbij is ook erg lekker. Ook hierbij geldt weer dat je niet te veel extraatjes moet nemen, voor de onnodige calorieën.

Mocht je tips hebben, ik hoor het graag!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

 

 

 

Write A Comment

Close