Afgelopen week mocht ik weer een leuke samenwerking starten. Deze keer met Rosiesfood.

Rosiesfood is een bedrijf met allerlei soorten glutenvrij ontbijt. Hello my love dacht ik, het ontbijt is namelijk mijn lievelingsmaaltijd van de dag. Rosies richt zich op mensen met een glutenallergie en brengt steeds meer producten op de markt. Hierbij moet je denken aan cereals, cornflakes, oat shakes en een ontbijtje voor de kleintjes onder ons. Super leuk concept dus.

In ieder geval ben ik al helemaal verkocht door de verpakkingen van Rosiesfood. Zo super schattig en kleurrijk, ik hou er wel van. Als 23-jarige was ik echter het meest verkocht door het schattige vosje en hoe dan ook: ik zal vast niet de enige zijn…

Anyway, ik ontving van Rosiesfood de volgende producten:

  • Shake awake smaak sinaasappel
  • Shake awake smaak aardbei
  • Super Food Extra Crunchy Muesli
  • Organic Gluten Free Cinnamon Hoops
  • Crunchy Muesli Strawberry
  • Organic Oat Muesli
  • Organic Pure Oats

Een aantal producten heb ik voor jullie dan ook uitgeprobeerd. Ik heb ze niet allemaal uitgeprobeerd omdat ik niet alle pakken met heerlijk ontbijt ‘slof’ wil laten worden. Dat vind ik zonde van de moeite die Rosies in de ontbijtgranen heeft gestopt. Daarnaast vind ik het echt niet oké om eten weg te gooien.

De Crunchy Muesli Strawberry heb ik als eerst voor jullie geprobeerd. Op een middag had ik ineens erg veel zin in ontbijtgranen (breakfast can be served always) dus ik dacht: Rosies!!
Zo gezegd zo gedaan. Deze soort ontbijtgranen is echt lekker crunchy. Met de zoete smaak van aardbei maakt het hem dan ook wat fruitiger. Het lekker aan deze muesli is dat de aardbei smaak niet overheerst. Je proeft de muesli nog steeds en dat waardeer ik ontzettend. De combinatie aardbei/banaan vind ik uberhaupt erg lekker, dus een verse banaan leek mij wel toepasselijk. Voor mij een 10 uit 10. Wát een lekker bakkie!

De Super Food Extra Crunchy Muesli variant is echt super cool. De verpakking alleen al vind ik helemaal leuk. Het product is helemaal wat je er van verwacht. Echt crunchy dus. Zelf houd ik erg van rood fruit bij een ontbijt als dit. In combinatie met een klein beetje kwark kan ik hier echt een grote bak van weg eten. De dag erna heb ik deze variant geprobeerd met chocolate chips, ook echt een aanrader. Wat mij betreft een heerlijk ontbijt.

De shake awake producten zijn perfect voor mensen die geen tijd hebben om te ontbijten. Je pakt een zakje, doet er melk of water bij en je hebt je gezonde shake voor onderweg in een handomdraai klaar. Echt niets voor mij dus. Ik vond hem lekker hoor, daar niet van. Mijn ochtend bestaat alleen uit rust en ontbijten. Ik vind het een fijn gevoel om even rustig te kunnne zitten voor mijn moment van de dag: het ontbijt.

Hoe dan ook: ik ben fan van Rosies. Rosies heeft ontzettend lekkere en vooral knapperige ontbijtgranen. Iets wat voor mij echt ideaal is. Het prettige aan Rosies is dat ze zo veel keuze hebben. Ik zou aanraden om het in de supermarkt te gaan verkopen. Op hun site kan je kijken welke soorten ontbijt zij allemaal hebben en ik weet vrijwel zeker dat er iets bij is wat jij lekker vindt.

Dit is een gesponsord artikel.

love, Annemiek

Write A Comment

Close