Soms kan simpel zó lekker zijn.

Zelf eet ik deze salade ontzettend veel en varieer ik er ook behoorlijk mee. Eet ik het niet als lunch dan eet ik het wel als sidedish naast mijn avondeten. Super lekkere salade voor iedere gelegenheid. Vandaag een receptje met feta, maar probeer het ook eens met mozzarella!

Benodigdheden

 • 3 eetlepels olijfolie
 • Peper
 • Zout
 • 1 komkommer
 • 1 bakje cherry tomaatjes
 • 80 gram gram apetina feta kaas
 • half bakje olijven (verse van de AH zijn lekkaahh!)

Werkwijze

 1. Snijd de komkommer in blokjes en de tomaten door de helft
 2. Doe het in een grote bak en voeg daarbij toe de feta blokjes en olijven
 3. Doe hierbij 3 eetlepels olijfolie
 4. Voeg peper en zout toe naar smaak
 5. Mix alles goed door en..

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close