Weekdiary, kijk jij mee?

Omdat vorig weekend alleen bestond uit een soort van feestweekend, heb ik deze in haar geheel opgenomen in de weekdiary. Ik ga proberen vanaf nu dit bij te houden om een kijkje te geven in mijn leven.

Weekend

Vanaf afgelopen donderdag was het een en al feest in het mooie Markelo. Donderdag startte de biljartfinale bij de Haverkamp waarbij er een koning- en koningin werd benoemd voor het aankomend jaar. Daarnaast was het natuurlijk erg gezellig en druk. De vrijdag- zaterdag en zondag was het een en al feest en ik heb echt genoten met vriendinnen en vrienden. Zaterdagmiddag hebben we meegedaan aan de jaarlijkse beachvolleybal en ook dat was super gezellig. Altijd wel erg slopend zo’n weekend, maar het is het meer dan waard. Ik wil ook nog graag verwijzen naar De Kroon Markelo, die ondanks de drukte vrijdag een heerlijk glutenvrij dinner voor mij heeft bereid. Door de drukte vind ik het altijd erg eng om ergens te gaan eten met het dorpsfeest. Desondanks ging alles goed en heb ik heerlijk gegeten!

Maandag

Wat. een. dag. The day after. Hoezo? Nou.. mensen, het was dit weekend dorpsfeest zoals ik net al zei. Vandaag begon ik de dag met een run. Mijn knieblessure heeft zich behoorlijk ontwikkeld maar ik wilde in ieder geval iets doen. Ik heb 6 kilometer hardgelopen (5 minuten lopen, 5 minuten rennen afwisselend) en hoopte hiermee de brakheid er uit te lopen. Het ging lekker en mijn knie werkte ook lekker mee. Ik kreeg gelijk weer de kriebels voor een lekkere voetbaltraining as. dinsdag. De brakheid was tijdens het hardlopen behoorlijk weggegaan.
De middag bestond vooral uit opruimen, boodschappen doen, netflixen en bloggen. Ook ‘werk’ dus. In de avond heb ik lekker – ongezond – met mijn zus en zwager Macdonalds gegeten. In de hoop dat de vetheid mijn brakheid zou verhullen. De avond ben ik nog even lekker thuis gaan zwemmen met het nieuwe YAM cakeje, mijn bed riep mij al vroeg.. slapen dus.

Schermafbeelding 2017-09-01 om 14.30.31
Schermafbeelding 2017-09-01 om 14.31.33

Dinsdag
Workday all day. Vandaag mocht ik na een mini Markelo’sfeest-break weer aan het werk en het viel zwaar. Ondanks dat ik altijd een ochtendmens ben, lukte het mij vandaag niet zo goed om uit bed te komen. Op het werk aangekomen werd ik al wat fitter en ben ik aan het werk gegaan. Na mijn middagwandeling in Zutphen hoorde ik dat ik wat eerder weg mocht, heerlijk. Ik heb lekker de middag gespendeerd aan het zwembad met mijn lieve hondje. In de avond ben ik lekker weer gaan voetballen. Lopen, passen, rondo’tjes en latje trappen. Het ging lekkaahhh! Zo fijn om lekker te voetballen. Heerlijk gevoel.

Schermafbeelding 2017-09-01 om 14.35.15
Schermafbeelding 2017-09-02 om 13.33.19

Woensdag
Héhé, ik kwam weer lekker uit bed. 6 am and shining. Up to work. Werk is eigenlijk gewoon een lange, gezellige en inspirerende dag waar niet erg veel over te vertellen valt. De middagwandeling is uiteraard ook weer van toepassing. In de avond ben ik de sportschool ingegaan om mijn upperbody een boost te geven. Ook ben ik begonnen met Coco Clean, een biologische ‘oil pulling’ welke je tanden witter maakt.

 

Schermafbeelding 2017-09-02 om 13.37.04
Schermafbeelding 2017-09-02 om 13.33.04

Donderdag
Ochtendje vrij! Dat planning was hardlopen, maar het werd de sportschool in. Ik ben nog steeds niet lekker te pas maar wil toch een en ander er uit zweten. Zeker met het idee dat ik de avond nog wil voetballen, toch de sportschool maar ingegaan. In de middag heb ik dan ook niet gewerkt maar mijn rust gepakt. Ik ben ontzettend moe en heb zelfs even geslapen (ja ik).
Rond 5 race ik naar Goor voor een afspraak bij de opticien. Vanavond krijg ik nieuwe nachtlenzen aangemeten. Circa vier maanden terug heb ik al eens geprobeerd om nachtlenzen te gebruiken maar deze waren mij te dik. Mijn zicht werd beter maar ik kon er simpelweg zes dagen niet van slapen. Nu ben ik bij een andere opticien en hij wilde mij dunnere nachtlenzen aanmeten. Ik ben de uitdaging maar aangegaan en ben heel benieuwd of deze dunnere versie dé manier is voor mij. Ik zal jullie op de hoogte houden. (de opticien had de lenzen nog niet binnen…..)

In de avond ben ik wederom lekker naar de voetbaltraining gegaan. Ik denk toch echt dat ik een klein griepje te pakken heb dus wil het er graag uitzweten. Na een uurtje geef ik het op, de knie steekt. In de avond nog even lekker het Nederlands elftal bekeken (zo lekker was dat niet..) en in bed nog even naar Ozark gegekeken met het vriendje.

Vrijdag
Normaal zeg ik doodleuk tegen jullie dat ik 40 uur werk. Dat ís normaal ook zo. Deze laatste week van de zomer loopt het alleen allemaal iets anders in verband met het dorpsfeest en mijn aanloop naar de stage. Maandag begint mijn stage en daarom is dit mijn laatste zomerdag vrij. Deze heb ik bewust vrijgehouden voor mijzelf. Het begint met een ochtendronde hardlopen. 8 kilometer heb ik gelopen en gezweet. De mini-griep is nog niet verdwenen dus ik dwing mezelf om het er opnieuw uit te zweten. Naderhand voel ik mij stukken beter (nog wel wat moe) en ga ik lekker uitgebreid eten met mijn ouders. Ik heb een broodje met zalm gemaakt en een mueslibol met kaas. Lekker én simpel. De middag geniet ik op het terras met een aantal vriendinnen van de middagzon en eet ik pizza om de avond eens een kijkje te nemen bij het Hoftoernooi (voetbal) bij GFC Goor.

Schermafbeelding 2017-09-02 om 13.40.21
Schermafbeelding 2017-09-02 om 13.40.44

Zaterdag
Weekend. I love the weekend. De ochtend begon met het bekendmaken van de winnaar van de YAM winactie. Altijd leuk om iemand zo blij te maken!

De rest van de ochtend spendeer ik aan mijn schattige autootje. Er zitten krassen op (bedankt onbekende man/vrouw die niets achter heeft gelaten) en race ik richting autogarage Lenferink in Almelo om hem te laten maken. Super service, aangezien ik met een half uurtje weer krasvrij op de weg shine. 

Aan het eind van de ochtend ben ik lekker gaan bloggen. Naast het bloggen heb ik nog een nieuw receptje voor jullie gemaakt, welke binnenkort online komt. Ik heb ook genoeg te doen na alle pakketjes die ik heb mogen ontvangen. Daarna lunch with the parents. Bijna iedere zaterdag is dit wel zo. In de middag ben ik naar Rijssen afgereisd voor mijn vriend. Uiteraard heb ik weer bij de voetbalwedstrijd gekeken van ’the almighty zaterdag 2 van SC Markelo’. Voorgaande jaren ben ik ook vrijwel iedere zaterdag wezen kijken en ik vind het super leuk. Leuk team, aardige jongens en een heel knap spitsje maakt mijn zaterdag altijd wel goed. Heerlijk, relaxt voetbal kijken.

De avond heb ik lekker een avond voor mezelf gehad. In bad. Nog niet fit (pfff) dus snel onder de wol.

Schermafbeelding 2017-08-28 om 17.31.04
Schermafbeelding 2017-09-03 om 18.58.16
Schermafbeelding 2017-09-02 om 12.10.34

Zondag
De hele zomer was dit uitslaapdag van de week. Omdat mijn vriend op zaterdag gewoon werkt was dit al geen uitslaapdag maar nu is dat de zondag ook niet meer. Maar, het is voor een goed doel: DE VOETBAL BEGINT WEER. Heerlijk! Vandaag mochten we aantreden tegen Witkampers VR1 voor de beker. We hebben 1-2 gespeeld, helaas verloren dus. Eens kijken wat de beker ons verder zal brengen dit jaar. De rest van de middag heb ik lekker voetbal gekeken en gebiljart. In de avond lekker tapas gegeten en het Nederlands elftal gekeken met het vriendje!

Morgen (vandaag) begint mijn half jaar stage bij de Penitentiaire Inrichting, super gaaf!

Hoe was jouw week?

love, Annemiek

Write A Comment

Close