Jaaaaaaaaa! OMG. De 1o0e blog op mijn eigen site. Hoe leuk!

Vandaag lanceer ik mijn 100e blog en daar ben ik trots op! Waar ik in juni begon met het delen van mijn verschillende passies met jullie, ben ik inmiddels dus heel wat blogs verder. Ik wil dat dan ook met jullie vieren in de vorm van een nieuwe WEGGEEFACTIE. Deze keer geef ik zes totaal verschillende producten weg, in de hoop dat jij het een leuke en lekker winactie vindt.

Dus.. ken of heb jij een buurmeisje, vrouw, man, zusje, broertje die ook coeliakie heeft net als ik en wil je verrassen met een leuke weggeefactie? Like dan mijn facebookpagina, deel de post en reageer onder de post voor wie jij het pakket wil winnen en waarom.

Uiteraard mag je ook voor jezelf meedoen snoeperd!

Nou, wat zit er dan zoal in het pakket?

1 x havermout van de Lidl
1 x vrij van gluten haverkoekjes van de Albert Heijn
1 x Oat Muesli van Rosies
1 x Shake Awake smaak sinaasappel van Rosies
1 x spaghetti/macaroni mix van Beltane
1 x Falafel balletjes mix

Lekkaah toch? Dus… ga naar mijn facebookpagina en laat mij even in de comments weten hoe of wat. Super leuk als je mee doet!

love, Annemiek

Write A Comment

Close