Dit is tegenwoordig mijn lekkerste toetje ever. Room, slagroom… chocolade…. heaven.
Benodigdheden
- 250 gram Mascarpone
- 500 gram Slagroom
- 3 zakjes vanillesuiker
- 1 grote reep pure chocolade
- Doosje frambozen
- 1 citroen
- basilicum
Werkwijze
- Doe de slagroom en de suiker in een kom en mix het totdat het als opgeklopte slagroom voelt (tip! keukenmachine)
- Doe de mascarpone in een aparte bak en zorg dat het wat zachter is
- Voeg de mascarpone toe aan de slagroommix en mix nog 4 minuten
- Doe de parfait in een groot glas
- Voeg de chocolade toe
- Doe er nog wat parfait bij
- Voeg de frambozen toe
- Top de parfait met de schil van de citroen en een stukje basilicum
![Schermafbeelding 2017-09-23 om 18.27.30 Schermafbeelding 2017-09-23 om 18.27.30](https://i0.wp.com/www.annemieknauta.nl/wp-content/uploads/2017/10/Schermafbeelding-2017-09-23-om-18.27.30.png?fit=418%2C559&ssl=1)
![Schermafbeelding 2017-09-23 om 18.27.15 Schermafbeelding 2017-09-23 om 18.27.15](https://i1.wp.com/www.annemieknauta.nl/wp-content/uploads/2017/10/Schermafbeelding-2017-09-23-om-18.27.15.png?fit=512%2C428&ssl=1)
S M A K E L I J K!
love, Annemiek