Van STACH chocolade ontving ik een tijdje terug drie soorten chocolade. Wees eerlijk: chocolate is always a good idea.

Zelf had ik nog nooit van STACH gehoord. Dat is ook niet zo gek kwam ik later achter… STACH is namelijk gevestigd in Amsterdam. Uiteraard ben ik daar wel eens geweest – en vind ik het een prachtige stad – maar ik ken niet ieder tentje. STACH had ik echter wel eerder wíllen kennen.

Wat is STACH?
STACH food is een nieuwe eetwinkel met verse, gezonde kant-en-klaar gerechten van hoge kwaliteit. Alle gerechten worden dagelijks vers geleverd. De gerechten kan je zo uit het schap meenemen, maar je kan je eten ook simpelweg even laten opwarmen in de winkel, ter plekke of on the go.
Ik ontving dus drie soorten chocolade. Van iedere soort zal ik een volledige beschrijving geven en laten zien hoe ik hem vond. Ga niet kwijlen alstublieft.

Melk Salty Peanutbutter

Chocolade en pindakaas, iets waar ik beiden echt helemaal gek van ben. Helaas vond ik deze combinatie samen echter wat minder. Er zijn veel mensen die bijvoorbeeld pindakaas met hagelslag eten, zij zijn denk ik de groep die deze chocolade erg lekker vinden. Voor mij is deze smaak niet weggelegd, ook al heb ik wel meegeholpen aan het opeten van deze smaak. Iets met geen grenzen en een chocoladeverslaving denk ik…

Puur pistache amandel hazelnoot


Puur en Pistache, altijd goed naar mijn idee.
Zelf ben ik ontzettend fan van pure chocolade. Ergens uiteraard ook wel een beetje omdat men zegt dat je er veel minder dik van wordt dan van andere soorten chocolade. Een soort verantwoord chocolade eten noem je het. Denk je. Whatever, het is lekker.

Witte chocolade met Lemon poppy seeds

Wauw! Ondanks dat ik zelf niet zo’n fan ben van witte chocolade, is dit denk ik van de 3 soorten mijn lievelingssmaak. Door de poppy seeds (maandzaad) krijgt de chocolade echt een ‘bite‘ en door de lemon (citroen) is het juist een stuk frisser. Bizar eigenlijk hoe je mening kan veranderen over witte chocolade.

Weet je wat ook zo leuk is? STACH staat echt open voor nieuwe ideeën. Daarom heb ik mij de afgelopen tijd gebogen over nieuwe smaken waar STACH zich op kan focussen. Zelf heb ik de volgende smaken samengesteld, wellicht dat je ze binnenkort bij STACH in de winkel ziet liggen…

  • Sinaasappel met pistachesmaak
  • Framboos met muntsmaak
  • Rozijn met rumsmaak
  • Glutenvrije oreo-koekjessmaak

Heb jij nog meer ideeën? Deel ze vooral!

Dit is een gesponsord artikel, desondanks veranderd dit niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

 

Write A Comment

Close