Zoals je nu al wel vaker hebt gelezen op mijn blog, houd ik van simpel.

Simpel eten is voor mij key. Hoe minder ingrediënten hoe beter. Je bent veel sneller klaar, hoeft niet zo veel te koken en je houdt het simpelweg een beetje bij. Als ik een gerecht moet maken waarbij ik een recept volg met 10 verschillende ingrediënten, ben ik mijn concentratie kwijt. Houd je voedsel dus lekker basis, standaard, simpel. Vandaag een heerlijke omelet met zalm.

Benodigdheden

 • Kokosolie
 • 3 eieren
 • Dille
 • 200 gram Zalm
 • 100 gram Philadelphia (ik gebruikte de ‘neppe’ van de AH)
 • 100 gram rucola
 • 2 snufjes Peper/Zout

Werkwijze

 1. Klop de 3 eitjes samen met de peper, zout en dille in een kommetje
 2. Doe de kokosolie in de pan
 3. Doe de mix in het pannetje en laat het circa 4 minuten op staan
 4. Zodra je hem om kunt draaien, doe dit
 5. Leg het omeletje op een bordje en laat hem 5 minuten afkoelen
 6. Besmeer het omelet met de Philadelphia en doe hier op de zalm
 7. ’top’ met rucola (komkommer, tomaat etc.)
 8. Rol de omelet in elkaar en snijdt hem doormidden
 9. Serveer met een takje dille

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close