Onlangs ontving ik van het prachtige merk Vitamin Well behoorlijk wat heerlijke drankjes. Deze heb ik uiteraard voor jullie uitgeprobeerd.

HYDRATE
RHUBARB/STRAWBERRY

Deze drank zorgt er voor dat je weer je vitamine C en B12 kunt bijvullen. Het draagt bij aan de vermoeidheid en voorziet je van een gezonde huid.

Omdat ik een bepaalde zaterdag was wezen stappen met vriendinnen, besloot ik deze als eerste te gebruiken. De zondag na ontvangst én na het stappen. Door weinig slaap voel ik mij altijd erg beroerd en met wat extra hydratatie leek mij dit de perfect drank. Schot in de roos. Heeeerlijke drank én ik voelde me die dag vrij fit!

UPGRADE
LEMON/CACTUS

Deze drank zit boordevol B6 en B12, dat vermoeidheid voorkomt. Er zit ook magnesium in, waar ik zelf al helemaal gek op ben. Ik slik dat ook dagelijks en hierover vertelde ik eerder al in een blog. Daarnaast zit er vitamine D in wat bijdraagt aan de groei van je spieren en je kleurtje. 

 

DEFENCE
CITRUS/ELDERFLOWER

De defence versie bevat veel verschillende soorten vitamine. Vitamine C, D, B12 en zink. Deze dragen allen bij aan je immuunsysteem. Na een voetbalwedstrijd is je immuunsysteem van slag, vandaar dat ik hem vlak daarna heb genomen.

ANTIOXIDANT
PEACH

De antioxidant variant bevat naast de eerder genoemde vitaminen ook vitamine E, de mineralen zink, koper, magnesium en selenium. Deze dragen bij aan het voorkomen van stress. Een drankje dat ik ’tussendoor’ nam, omdat het naar mijn idee altijd van pas kan komen.

CARE

De Care variant bevat naast de eerder genoemde vitaminen en mineralen foliumzuur. Dit draagt bij aan het de groei van haar en huid.

EVERYDAY

De everyday variant is eigenlijk een combinatie van veer andere verschillende varianten. Het draagt vooral bij aan de balans in je lichaam.

Deze variant nam ik mee naar mijn werk. Ik heb hem direct in de ochtend opgedronken en hij smaakte heerlijk!

 

Dit is een gesponsord artikel. Het heeft echter geen effect op mijn eerlijke mening.

love, Annemiek

Write A Comment

Close