Ik ga jullie nog eenmaal lastig vallen in 2017, waarbij ik jullie ga laten zien wat de meest bekeken recepten zijn over 2017.

Een top 5 uit dankbaarheid, nieuwsgierigheid én nieuwe inspiratie voor 2018.

1. Bananen sushi (beginfoto)

Met stipt op nummer één, een dessert. Ik wist dat het er lekker uit zag, maar het heeft meer bij jullie losgemaakt dan ik dacht. Alleen maar goed toch, wellicht dat ik in 2018 weer lekker door ga met het maken van veel desserts! Voor het recept, klik HIER.

2. Chocolade pindarotsjes

Op twee staan de chocolade pindarotsjes die ik dit jaar heb gemaakt. Bijzonder he, dat je met maar drie ingrediënten zoiets lekkers kunt maken? Ik probeer jullie uberhaupt daar iets bewuster van te maken en dat merken jullie op. Klik HIER voor het recept.

3. Merengue Allerhande Challenge

Ik maakte onlangs een merengue krans om mee te doen aan de challenge van de Albert Heijn. Helaas heb ik niet gewonnen, maar ik vind hem zelfs erg goed geslaagd. De combinatie van grapefruit en chocolade beviel mij ontzettend goed, en jullie ook zo te zien! Wil je nog eens naar het recept? Klik HIER.

4. Glutenvrije chocoladepepernoten

Waar ik helemaal gefrustreerd om raakte was het feit dat er geen glutenvrije chocolade pepernoten waren, wát smachte ik daar naar zeg! Ik maakte ze zelf en dat viel in de smaak bij een grote groep glutenvrije eters. Voor het recept, klik HIER.

5. Ovenschotel A la Annemiek

Dit jaar maakte ik ook een heerlijke ovenschotel die in de smaak is gevallen. Het geheim? APPELMOES! Voor het recept klik HIER.

Goeie jaarwisseling allemaal en ik zie jullie graag weer in 2018 ?

love,

Annemiek

 

Write A Comment

Close