Deze keer koekjes met noten. Heel simpel en lekker. Het bijzondere? Ik maakte de glutenvrije zandkoekjes met noten, met amandelmeel!

BENODIGDHEDEN

  • 30 gram noten naar keuze
  • 150 gram amandelmeel
  • 25 gram roomboter
  • 30 gram agavesiroop
  • 1 zakje baking soda

WERKWIJZE

  1. Doe de meel en de baking soda in een kom en meng het met elkaar
  2. Voeg de roomboter en de agavesiroop toe
  3. Snijd de nootjes in kleine stukjes en voeg deze ook toe
  4. Zorg dat je een grote bal maakt van het mengsel en zet deze voor 1 uur in de koelkast
  5. Haal de bal uit de koelkast en snijd er kleine stukjes van 4 cm af, maak er een ronde vorm van
  6. Zet het geheel voor 10 minuten in de oven (hou het in de gaten, het gaat snel!)

IK HEB MEER SOORTEN KOEKJES GEMAAKT!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close