Er zijn nu al een aantal pakketjes op mijn instagram voorbijgekomen van de Body & Fit, maar wat bestel ik nou zoal?

Omdat ik zeg maar een wannabe fitgirl ben (ik sport veel maar eet ook veel) bestel ik uiteraard wel eens wat bij de Body & Fit. Vandaag zal ik jullie laten zien wat ik bestel en waarom ik het bestel.

  • Peanutbutter Crunchy (beginfoto)

Pindakaas is heaven. Tegenwoordig eet ik het overal op. Crackers, brood, door je havermout of op een rijstewafel. Ik eet het met pindakaas. Omdat er veel suikers zitten in de supermarkt pindakaassoorten koos ik onlangs voor deze variant. Sindsdien ben ik om en kan ik mij geen betere en eiwitrijkere pindakaas bedenken.

  • Amandelmeel

Bijna al mijn baksels maak ik met amandelmeel. Voorheen dacht ik bij veel bloggers: hoe fixen ze dat? Wat is amandelmeel? Is het gezond? Nou, ik ben sindsdien fan. Ik gebruik het voor ovenschotels, quiche, koekjes, cake, muffins.. noem maar op. Waarom? Amandelmeel kent geen toevoegingen en/of rare E-nummers en is daarom geheel puur. Het is iets wat ik heel belangrijk vindt: puur eten. Daarnaast is het een bron van eiwitjes!

  • Whey coco

DE BESTE PASTA EVER. Chocoladepasta is mijn quilty pleasure (eigenlijk alles wat met chocolade te maken heeft). Hoe mooi het is om een eiwitrijke variant te vinden? Om WheyChoco nog beter te maken heeft Body & Fit maar liefst 21.4% hoogwaardig whey eiwit toegevoegd! Eiwitten ondersteunen sterke spieren en spierherstel. Dit is ook de reden dat ik hem verantwoord noem. Ik sport vrij veel en dan smaakt dit je toch fantastisch? Op je broodje, crackers of door je ontbijt. Ik eet het.

  • Kokosolie

De kokosolie die mijn leven heeft gered. Dit is echt de beste die er is. Voornamelijk bak ik er mee. In vrijwel alle recepten die ik maak zit deze gesmolten kokosolie. Het is een 100 % biologische variant en er zit helemaal niets in anders dan kokos. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind, anders kan je net zo goed boter gebruiken.

  • Caseïne eiwitpoeder

Ik bestel eens in de zoveel tijd een nieuwe zak met caseïne poeder (deze). Caseine poeder is een eiwittoevoeging. Micellar Casein Perfection onderscheid zich door de gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten. Waar alle andere proteïnes afhaken, blijft Micellar Casein Perfection efficiënt werken, dag en nacht.

Veel mensen nemen dit eiwitsoort ’s nachts in, ik eigenlijk wanneer het zo uit komt. Omdat ik vrij gevarieerd probeer te eten, vind ik het niet prettig om zo gebonden te zijn aan de avond eiwitshake. Daarnaast vind ik het ook niet heel prettig om ’s avonds voor het slapen gaan nog een hele eiwitshake weg te werken. Ik neem het vaak in combinatie met havermout en kokosmelk na een intensieve workout of ik gooi het door mijn middag cruesli heen. Ik bestel zelf altijd de vanille smaak.

  • ThinkThin Brownie Crunch eiwitrepen

Over deze eiwitreep zal ik jullie binnenkort wat meer vertellen. Hij was namelijk zo bijzonder dat ik er een hele blog aan wijdt. Tot gauw dus.

love, Annemiek

Write A Comment

Close