De laatste tijd krijg ik steeds vaker de mogelijkheid mijn blog uit te breiden naar lifestyle. Iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen, zodat jullie een beter beeld krijgen van mij. Onderaan de pagina, tevens een WINACTIE!

Festy Fashion is een upcomming webshop in Nederland. Zij verkopen kleding, accessoires en sieraden. In 2015 zijn ze hiermee gestart en sindsdien zijn ze enorm uitgebreid.

Ik kreeg de mogelijkheid om een fantastische samenwerking aan te gaan rondom de Biba sieraden. Ik mocht een armband én een ring uitzoeken. Ik koos voor de volgende producten en zal jullie hier mijn mening over geven. Aan het einde van deze blog vind je nog een ontzettend leuke WINACTIE.

De sieraden waren met een dag binnen, iets wat de meeste webshops niet voor elkaar kunnen krijgen. Hierdoor raakte ik direct enthousiast over de leuke werkwijze van de webshop, inclusief het contact vooraf wat zeer prettig is verlopen.

Armband biba 5

Dit is een stoere maar classy verzilverde metalen Biba dames armband. Ik heb voor deze armband gekozen omdat ik houd van stoer, maar ook van fijntjes. Deze armband is ontzettend subtiel, waardoor je hem overal bij kunt dragen. Pretty huh? Deze armband kost 14,95.

Biba ring 7111

De stoere maar classy verzilverde metalen Biba ring. Eigenlijk een goeie combi met de armband hierboven. Deze koos ik om de zelfde reden en ze passen perfect bij elkaar. Deze ring kost 14,95.

WINACTIE

Met de code ‘ANNEMIEK10’ krijg je in de webshop 10% extra korting op alles. Daarnaast is het allerleukste wat ik jullie mag mededelen, de WINACTIE. Ik mag de armband verloten onder mijn trouwe volgers. GAAAF!

Like/volg mijn facebook én instagrampagina en die van Festy Fashion, deel deze post en reageer onder de post waarom jij het armbandje wil winnen. Denk er aan dat je ALLE opdrachten uitvoert. Je mag kiezen onder welke post je reageert. Dit mag op Facebook, instagram of onder mijn blog.
BELANGRIJK: de armband is een maat XS, dit past jou door je pols op te meten en daar 2 a 3 cm bij op te tellen, kom je rond de 17,5 cm dan past hij.

Woensdag 14 februari op valentijnsdag zal ik bekend maken wie de winnaar is geworden! Succes lovelies!

Dit is een gesponsord artikel, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

Write A Comment

Close