Twee topsporters uit Engeland waren op zoek naar een nieuw sportdrankje. Sinds 2009 heeft het een naam: Aspire!

Het drankje voorziet een regulier energydrankje en moet juist het tegenovergestelde bewerkstelligen: afvallen. Aspire draagt bij aan het verbrandden van vet. Volgens powerpointpresentatie van Aspire verbrandden mensen na het drinken van een dergelijk drankje, welgeteld 209 calorieen. Of dit echt waar is betwijfel ik, maar het zal in ieder geval stukken beter zijn de bekende Red Bull en alle andere goedkope varianten daarvan.

Aspire kent drie smaken, welke ik allen heb mogen proeven. Deze heb ik voor jullie getest op smaak.

Apple & Acai

De frisse smaak van appel samen met de gezonde antioxidanten uit Acai bessen maken deze smaak uniek. Appel & Acai is niet iets wat je vaak neemt, maar deze combinatie smaakte mij verassend goed.

Mango

De nieuwste smaak is mango. De heerlijke zoetheid van deze vrucht gaat perfect samen met de prikkel van citroen! Dit is echt mijn favoriet. Wellicht dat het komt door het feit dat ik zelf erg gek ben op mango. Ik ben zelf ontzettend gek op drankjes die enigszins zoet zijn, maar niet te overheersend. Dát is dit drankje.

Cranberry

De heerlijke frisheid van cranberries hebben ervoor gezorgd dat het populair is als sap. Met onze originele frisse en fruitige cranberry smaak kun je hier heerlijk van genieten.

Men zegt dat wanneer je iedere dag twee van deze drankjes drinkt, je af zult vallen. Ik denk dat ik het een weekje voor jullie ga proberen, een beetje als in de trant van Marije (Ditgebeurtals). Marije: leuke nieuwe challenge? Ik ben benieuwd en kom er op terug!

love, Annemiek

Write A Comment

Close