De Nutrition planner van Greenstory, waar bracht het mij?

Greenstory

Greenstory is opgezet door een broer en zus met een gedeelde passie: verschil maken. Vanaf de middelbare school wilden zij al excentriek zijn en dat is iets wat ik ook ontzettend belangrijk vind.
Daarnaast vinden de mensen van Greenstory het ontzettend belangrijk om de werkzaamheden samen te verrichten en zo duurzaam mogelijk. Twee aspecten die wat mij betreft ook echt meetellen in de dagelijkse aspecten van het leven. Maar wat? Wat hebben zij precies gemaakt? Iets wat mij erg benieuwd maakte.

Soorten

Greenstory heeft de whitebook gecreëerd. Een duurzaam, effectief en gebruiksvriendelijk voorwerp voor iedereen. Het bijzondere aan de whitebook is dat je er continu mee bezig kunt blijven. Ze werken namelijk met stiften die uitwisbaar zijn. Hoe duurzaam kan het worden?

GreenBook

Een whitebook die meerdere malen te gebruiken is. Denk hierbij aan jaren. Dit is de variant die wat mij betreft zeer toegankelijk en in vele soorten en maten te verkrijgen is. Wil ik A4 of A5? Beiden is mogelijk. Daarnaast kan je deze variant gebruiken als agenda maar ook als nutrition planner. Je kunt namelijk – hoe leuk – zelf kiezen voor de pagina’s. Agendavormen of boodschappenlijsten, alles is mogelijkheid
Geïnteresseerd geraakt in deze variant? Klik HIER.

Stone NoteBook

Deze variant is gemaakt van steen, wat het ontzettend bijzonder maakt om te hebben. Het is een NoteBook waar je veel verschillende dingen in op kunt schrijven en/of bewaren.
Geïnteresseerd geraakt in deze variant? Klik HIER.

GreenSleeve

De GreenSleeve variant is gemaakt van upcyclede netten uit de visserij en constructie. Simpel Nederlands? Het zijn prachtige hoesjes van het merk Greenstory voor je ipad en nog veel meer. Eerlijk en duurzaam geproduceerd en prachtig van kleur.
Geïnteresseerd geraakt in deze variant? Klik HIER.

Mijn ervaring

Zelf heb ik de ‘Nutrition Planner’ ontvangen van Greenstory. Een ware zoektocht, maar met wat aanwijzingen gebruik ik hem inmiddels bijna iedere week voor mijn boodschappen. Hierbij een voorbeeld van mij zoektocht:

Bijzonder he, hoe ik zo eindelijk structuur kan krijgen in mijn wekelijkse boodschappen? Een groot voordeel vind ik dan ook dat ik dankzij de Nutrition Planner minder geld uitgeef aan boodschappen, EINDELIJK!

Ben jij al begonnen met een duurzame agenda, notebook of nutrition planner? Let me know, vind ik leuk.

Dit is een gesponsord artikel, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

Write A Comment

Close