Eind 2013 begon Suzie Walker met een enorme passie aan een nieuwe uitdaging: het maken van repen die op verschillende manieren goed zijn voor de mens. Het werd de Primal Pantry.

Het moest een paleo reep worden. Uiteindelijk werd het veel meer dan dat. De repen zijn namelijk allemaal:

 • Natuurlijk en koud geperst
 • Glutenvrij
 • Vrij van granen
 • Vrij van zuivel
 • Veganistisch
 • Zonder bewaarmiddelen of kunstmatige ingrediënten
 • Zonder smaakmiddelen
 • 100% echt en eerlijk voedsel
 • Ongelooflijk smakelijk

De proteine repen zijn allemaal:

 • Zeer proteïnerijk ( tot wel 21% Proteïne)
 • Gemaakt met natuurlijke hennep proteïnen
 • Veganistisch
 • Vrij van granen
 • Vrij van zuivel
 • Glutenvrij
 • Natuurlijk en koud geperst
 • Gemaakt zonder bewaarmiddelen of kunstmatige ingrediënten
 • Gemaakt met superfoods zoals Boksdoornbessen en Cacaopunten

Hoe dan ook, ik kreeg thuis een gigantische box opgestuurd met alle soorten die er maar zijn. Inclusief de nieuwe repen die ik nog nooit heb geprobeerd. De enige reep die ik van Primal Pantry al eens geprobeerd heb is de reep met appel en kaneel. Per reep zal ik jullie vertellen wat ik er van vind.

ACAI BERRY & SUPER SEED

In deze variant van Primal Pantry zitten acai bessen en zaden. Hierdoor kreeg ik het idee om de reep te gebruiken in mijn ontbijt, in plaats van als tussendoortje. Ik vond de reep als ontbijt ontzettend lekker. Heerlijk om zo vroeg in de ochtend al de zaden en besjes binnen te krijgen, echt heerlijk (combi met havermout!!)!

KOKOSNOOT & MACADAMIA-
NOTEN

Deze reep heeft het allemaal – geen wonder dat hij de favoriet is van iedereen! Hij is gemaakt met maar slechts 5 natuurlijke ingrediënten: dadels, zachte macadamianoten, knapperige nootjes en een scheutje amadelolie.  Een aanradertje : ideaal bij een kopje koffie! Dit is dan ook wat ik heb gedaan. Ik vond de reep ontzettend lekker. Ik ben een groot fan van kokos, zeker bij een tussendoortje. Echt een aanrader dit!

AMANDELEN & CASHEWNOTEN

Hey, deze reep is er echt één voor liefhebbers van noten. Er zitten maar 4 natuurlijke voedsel ingrediënten in : sappige dadels, amandelnoten, knapperige cashewnoten en een scheutje amandelolie. Echt, natuurlijk & eenvoudig. Met de notenexplosie van deze variant weet je gewoon niet wat je moet. Je proeft alle soorten ontzettend goed en dat maakt ze heerlijk!

APPEL & PECANNOTEN

Deze reep smaakt naar Kerstmis en is de ideale keuze voor mensen die houden van appel en kaneelsmaak. Er zitten maar slechts 6 natuurlijke ingedriënten in: heerlijke dadels, amandelnoten, frisse appels, pecannoten, kaneel en een scheutje amandelolie.

HAZELNOOT & CACAO

Wie is er geen fan van cacao? 100% natuurlijk zoet met onbewerkte cacao en Bourbon vanilla. Zo smakelijk als een reep chocolade maar wel veel gezonder – ja echt!

PARANOTEN & KERSEN

Dit heerlijke en eenvoudige recept is er ééntje om gekoesterd te worden! Voor liefhebbers van paranoten is dit de perfecte snack. Hij is gemaakt met slechts 4 natuurlijke ingrediënten: heerlijke dadels, paranoten, volle kersen en een scheutje amandelolie.
Het bijzondere aan deze reep vond ik dat je de kersen daadwerkelijk kon proeven. Veel bekende repen in Nederland schreeuwen een percentage aan fruit op hun verpakking, maar je proeft er vervolgens niets van. Deze reep wel. Het is ook een vrij stevige reep, waardoor je vrij lang verzadigd bent. Ideaal als tussendoortje op het werk!

Mixed berries proteïne bar

Samengesteld uit 8 natuurlijke ingrediënten: dadels, kokosnectar, witte henneppoeder, pompoenpitten, frambozen, amandelen, abrikozen en boksdoornbessen. Een heerlijke reep om in te nemen na het sporten. In de reep zitten erg veel eiwitjes, waardoor je spieren goed herstellen. Ik neem hem dan ook vaak na een zondagse training of wedstrijd van de voetbal, ideaal om mee te sjouwen!

Cacao Orange proteine bar

Samengesteld uit 7 natuurlijke ingrediënten: dadels, kokosnectar, Hennep proteïnen, amandelen, cacao, sinaasappelschil, en natuurlijke cacaopuntjes. Een heerlijke ‘bar’ die daadwerkelijk naar cacao en brownie smaakt. Iets wat voor iemand die geen gluten mag absoluut niet te bevatten is, dus probeer hem!

Over het algemeen ben ik ontzettend tevreden over de repen van Primal Pantry. Er zit ontzettend veel smaak aan de repen, dat is iets wat ik erg belangrijk vind. Iedere reep smaakt ook compleet anders, waardoor je de variatie er ook goed inhoudt. Nu zij inmiddels ook proteine bars hebben, ben ik helemaal over stag gegaan. Een merk met veel goeds, gezonds, natuurlijks en betaalbaars!

Dit is een gesponsord artikel, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

 

Write A Comment

Close